Központ
2020. július 03. péntek, Kornél, Soma

Megölte magát a Linkin Park énekese

Központ július 20, 2017 Hír & hírháttér

Chester Bennington, a Linkin Park együttes énekese felakasztotta magát – értesült a TMZ. Holttestét helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor találták meg a Los Angeles megyei Palos Verdes Estates nevű településen, egy magánlakásban. A 41 éves énekesnek hat gyereke volt két feleségtől.

A TMZ szerint évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött, és már korábban beszélt arról, hogy gondolkodott öngyilkosságon, mert gyerekkorában egy idősebb férfi molesztálta.

Chester nagyon közeli barátja volt Chris Cornellnek, aki szintén felakasztotta magát idén májusban. Ma lett volna Cornell 53. születésnapja.

Chester Bennigton az akkor még középiskolás tagokból álló a Linkin Parkhoz alapítása után 3 évvel csatlakozott, 1999. márciusában. Chester vokáljával elkészített első album a Hybrid Theory nagyon sikeres lett, azonnal világhírűvé vált a zenekar, a nu metal korszak egyik legnépszerűbb zenekarává váltak.

Megalakulásuk óta több mint 60 millió albumot adtak el és két Grammy-díjat nyertek. A zenekar 8 stúdióalbumot készített el eddig. A Linkin Park pár héttel ezelőtt, június végén lépett fel először Magyarországon.

A zenekar legújabb Talking To Myself című dalhoz készült klipje éppen ma, Chester Bennigton öngyilkosságának napján jelent meg.

forrás: index.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 772

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.