Központ
2017. november 18. szombat, Jenő
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Helyenként felhős
Hétfő
Helyenként felhős
Havazás
Kedd
Havazás

Megszólalt és teljesen mást mond az omegásokkal verekedő taxis

Központ július 21, 2014 Hír & hírháttér

Megszólalt és teljesen mást mond az omegásokkal verekedő taxis

Teljesen máshogy látja a vasárnap hajnali incidenst a taxis és az Omega két zenésze, Benkő László és Debreczeni Ferenc. A szabadlábon védekező taxis szerint ő két perc alatt kint volt a címen, a zenészek nem voltak józanok, és ezért nem akarta őket elvinni, valamint először őt inzultálták Benkőék.

   

 

A Class Fm reggeli műsorába telefonált be H. Zoltán, a budapesti taxis, aki elverte az Omega két zenészét, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet – írja a propeller.hu.

A férfi azt mondta: a központtól kapott egy címet, ahová saját elmondása szerint két perc alatt kiért. (Benkőék azt állították, hogy több mint fél órát várakoztak, és már a diszpécsereknek is telefonáltak, hogy hol az autó.)

H. Zoltán szerint a “nem józan” Benkő László behajolt az autóba és közölte, hogy nekik nem kell taxi és megpróbálta “különböző jelzők kíséretében” elküldeni onnan. A sofőr ekkor szintén felhívta a diszpécsert és elmondta, hogy elhagyja a helyszínt, mert nincsenek olyan állapotban, hogy elvigye az utasokat. Erre Benkő a sofőr szerint átment az ő oldalára, és megpróbált beütni az autóba és arcon ütötte. A taxis ekkor szállt ki az autóból és ekkor estek neki mindketten és ebből adódott a verekedés.

Benkő László is megszólalt a műsorban, aki szerint a taxis “fel sem fogja, hogy mit követett el”. Azt is mondta: egyáltalán nem ittak, nem ő kerülte meg az autót, nem hajolt be az autóba, az Debreczeni Ferenc volt és H. Zoltán “ekkor törte el az orrát”.

Az Omega dobosa és billenytűse a XI. kerületi Hengermalom és Hercegprímás utca sarkáról indult hazafelé vasárnap hajnalban, amikor az eddig tisztázatlan eset történt. Debreczeni Ferencnek a bal kézfeje és a nyaka sérült meg, valamint eltört az orra, Benkő Lászlónak a jobb tenyere és a bokája ment tönkre, a Fiumei úti baleseti sebészeten látták el őket.

A taxist és a zenészeket is meghallgatta a rendőrség, a sofőr szabadlábon védekezhet.

Forrás: propeller.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 234

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.