Központ
2017. szeptember 19. kedd, Vilhelmina
Zivatar valószínű
Ma
Zivatar valószínű
Zivatar valószínű
Holnap
Zivatar valószínű
Eső valószínű
Csütörtök
Eső valószínű

Michael Jordan nem maradhat tovább csendben

Központ július 26, 2016 Hír & hírháttér

Olyan megoldásokat kell találnunk, amik biztosítják, hogy a színesbőrűek fair egyenlő bánásmódban részesüljenek ÉS a rendőröket – akik az életüket kockáztatják minden nap, hogy megvédjenek minket – tiszteljék és támogassák.

„Büszke amerikaiként, apaként, aki a saját apját egy értelmetlen erőszakos cselekmény miatt veszítette el, és feketeként mélyen felkavar, hogy afroamerikaiak haltak meg a hatóságok kezeitől, és feldühít az is, hogy gyáván, gyűlölet által vezérelve ölnek meg rendőröket. Együtt gyászolok a családokkal, akik elvesztették szeretteiket, mivel túl jól ismerem a fájdalmukat.

Olyan szülők neveltek, akik azt tanították nekem, hogy szeressem és tiszteljem az embereket bőrszínre és háttérre tekintet nélkül, ezért elszomorít és frusztrál a megosztó retorika és faji alapú törésvonalak, amelyek egyre rosszabbnak tűnnek mostanában. Tudom, hogy ez az ország jobb ennél, és nem maradhatok tovább csendben. Olyan megoldásokat kell találnunk, amik biztosítják, hogy a színesbőrűek fair egyenlő bánásmódban részesüljenek ÉS a rendőröket – akik az életüket kockáztatják minden nap, hogy megvédjenek minket – tiszteljék és támogassák.

Az elmúlt három évtizedben közelről láttam a hatóságok elkötelezettségét, hogy megvédjenek engem és a családomat. A legnagyobb tisztelettel vagyok az áldozataik és szolgálatuk iránt. Azt is látom, hogy sok feketének mások a tapasztalatai a hatóságokkal, mint nekem. Abban a reményben döntöttem úgy, hogy megszólalok, hogy mi amerikaiak együttműködünk és békés párbeszéd és oktatás útján konstruktív változást érhetünk el.

Hogy ezt az erőfeszítést támogassam, 1-1 millió dollárral járulok hozzá mindkét szervezet munkájához: a rendőrfőnökök nemzetközi egyesülete által újonnan alapított közösségi-rendőri kapcsolatok intézetéhez és a NAACP jogvédő alapéhoz.”

Forrás: mandinder.hu, undefeated

Share Button
Ennyien olvasták: 206

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.