Központ
2020. október 29. csütörtök, Nárcisz

MPP: Hiteles személy legyen Marosvásárhely magyar polgármester-jelöltje

Központ január 23, 2012 Hír & hírháttér

MPP: Hiteles személy legyen Marosvásárhely magyar polgármester-jelöltje

Emlékeztetünk, hogy Marosvásárhely tekintetében a Magyar Polgári Párt mindvégig kitartott és kitart a független, pártsemleges, mindenki által támogatható jelölt állításának gondolata mellett. Magunk részéről azt is világossá tettük első pillanattól, hogy „pártkatonát” nem tudunk támogatni (Vass Leventét – szerk. megj.).

 

Megítélésünk szerint az a személy, aki az RMDSZ, SZKT tagja és a kormánypárt levitézlett egészségügyi minisztereinek fő bizalmasa, tanácsosa nem képviseli az általunk vallott értékrendet, s mint ilyen, nem felel meg a Magyar Polgári Párt elvárásainak. Ezt mondtuk ki tisztán és világosan a január 19-i sajtótájékoztatón is.

Biztosítjuk ugyanakkor mind az EMNP, mind az RMDSZ, de legfőképpen Marosvásárhely magyarságát, hogy a Magyar Polgári Párt továbbra is kitart a közös marosvásárhelyi polgármesterjelölt állításának gondolata mellett, de azt is világossá kell tenni, hogy amennyiben potenciális partnereink továbbra is kiszorítósdit játszanak és hiteltelen személyek jelölését erőltetik, kénytelenek leszünk saját jelöltet állítani.

László György,

elnök, MPP Maros megye

Marosvásárhely, 2012. Január 23.

 

Share Button
Ennyien olvasták: 533

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.