Központ
2020. január 22. szerda, Artúr, Vince

Nem drágul idén a fűtés

Központ október 26, 2011 Hír & hírháttér

Nem drágul idén a fűtés

Az RFV Energy hőszolgáltató vállalat közzétette a 2011–2012. év téli időszakára vonatkozó gigakalóriai árakat. Megtudtuk, hogy  továbbra is 231 lej/gigakalória lesz a fűtés értéke. Az RFV képviselői ugyanakkor azt is elmondták, több marosvásárhelyi család csatlakozott vissza a távfűtésrendszerhez idén nyáron.

 

Balogh Katalin, az RFV sajtóirodájának képviselője az adevarul.ro internetes portálnak úgy nyilatkozott, „mivel a Helyi Tanács afelől biztosította a hőszolgáltatót, hogy a szerződésnek megfelelően továbbra is támogatja a távfűtés értékét, nincs szükség áremelésre.”
A sajtószóvivő arról is tudósított, hogy az RFV nyárra vonatkozó melegvíz-ajánlatát többen is kihasználták, így már kilenc család csatlakozott vissza a rendszerhez. Az ajánlat még tart, a szerelés költségei pedig továbbra is díjmentesek – tájékoztatott a képviselő.
Az egyhavi fűtésszámlák megközelítik majd az 500 lejt – kétszobás lakás esetében, a téli időszakban. Ezért érdemes már most megtakarítani egy kevés összeget, hogy a téli hónapokban könnyebb legyen a gazdálkodás – tanácsolja az adevarul.ro.


 

Share Button
Ennyien olvasták: 487

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.