peti
Hír & hírháttér

Peti András: „Nem akarok one-man show-t!”

Peti András: „Nem akarok one-man show-t!”

Az RMDSZ mai sajtótájékoztatóján Peti András, frissen megválasztott alpolgármester megköszönte az önkormányzati képviselő-testület tagjainak a bizalmat, és azt ígérte: minden vásárhelyi lakos alpolgármestere lesz.

 

„Nagyon sok biztatást kaptam az elmúlt 24 órában, de a számomra megszívlelendő üzenet arra vonatkozott, hogy bár igen fontosak a város hosszú távú, nagyléptékű stratégiai tervei, eközben nem szabad elfeledkezni a kisemberek mindennapi problémáiról. Ezt próbálom az elkövetkezendő három évben szem előtt tartani” – nyilatkozta Peti. Hozzátette: kiemelt fontosságúnak tartja az infrastruktúrafejlesztést, a város gazdasági fellendítését, valamint a kulturális fronton való megerősítését.

Kihangsúlyozta, hogy nem szeretne „one-man show” stílusban döntéseket hozni, hanem csapatjátékosként, a hely tanács tagjaival és a polgármesterrel közösen előbbre vinni a város ügyeit. Azt is megtudtuk, hogy Peti a napokban lemond a Transilvania Repülőtér aligazgatói tisztségéről, de ma már tárgyal Dorin Floreával a betöltendő feladatköreiről.

Mint ismeretes, Peti András egyetlen jelöltként pályázott az alpolgármesteri tisztségre, a titkos szavazáson a 22 leadott szavazatból húszat szerzett meg.

fotó: zi-de-zi

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.