Központ
2017. november 23. csütörtök, Kelemen, Klementina
Helyenként felhős
Ma
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Szombat
Helyenként felhős

Piknikre készülnek Vásárhely központjában

Pál Piroska július 28, 2016 Hír & hírháttér

vtállóA Marosvásárhelyért Egyesület idén negyedik alkalommal szervezi meg a Forgatag részeként a Marosvásárhelyiek Világtalálkozóját. Amint lenni szokott, az eseményre augusztus utolsó szombatján, azaz ezévben 27-én kerül sor.

A világtalálkozó délelőtti programján Marosvásárhely központjába varázsolnak a szervezők piknik-hangulatot, így a Művészeti Gimnázium (Forradalom utca 9. szám) udvarán a piknikezés elmaradhatatlan kellékeivel és falatjaival készülnek. „Szórakozásból sem lesz hiány, hiszen helyi színművészek táncos-zenés-komédiás produkcióval mulattatják a közönséget, de a Virtuózok tehetségkutatón Vásárhelyt képviselő Jakab Roland, valamint művészetis tálentumok bűvölik el a jelenlévőket. Az eseményen a közönség soraiból olyan jelentkezőket várunk, akik tipikus vásárhelyi személyiségeket, eseményeket elevenítenek meg: várjuk a cementlapok hírességeit, Jóckát, a virágárust, a ritzi mulatozókat, a Súrlott Grádics törzsvendégeit. A nagydíjról a közönség, helyszíni szavazással dönt majd” – tudtuk meg a szervezőktől.

A világtalálkozó fénypontja idén is a délután, a Kultúrpalotában megrendezett gálaműsor lesz, ahol színvonalas, műfajokban gazdag előadást láthat a nagyérdemű. „A 17 órától kezdődő programban helyet kap a könnyű- és népzene, vásárhelyi versek hagyományosan és újrafogalmazva, illetve a már ismert Domahidi testvérek szívhez szóló produkciója. Utána az András Lóránt Társulat kortárs tánccal hat a zsigereinkre, és humoros jelenet hozza el a katarzist” – tudtuk meg.

Share Button
Ennyien olvasták: 1033

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.