Központ
2020. október 26. hétfő, Dömötör

RMDSZ: Vass Levente hagyja abba Frunda támadását!

Központ március 20, 2012 Hír & hírháttér

RMDSZ: Vass Levente hagyja abba Frunda támadását!

Az RMDSZ Maros megyei, illetve helyi szervezete megelégelte, hogy passzívan kövesse dr. Vass Levente – RMDSZ és EMNP által támogatott polgármester-jelölt – Frunda György szenátorra irányuló támadásait, számolt be mai számában a 24 Ore Muresene napilap. Így, forrásaik szerint az RMDSZ, pénteki ülésén határozottan felszólította Vasst, hogy hagyja abba ezirányú cselekedeteit.

 

„Az RMDSZ Maros megyei szervezete nevében kértük fel Vasst erre, mert a jelenleg fontos problémákkal kell foglalkoznunk, és a személyes érdekellentéteket pedig egyelőre félre kell tegyük” – mondta Lokodi Edit, a Maros megyei tanácselnök. A napilap szerkesztői megkeresték ez ügyben dr. Vasst, aki nem erősítette meg, de nem is tagadta az információ valósságát, kitérő válaszként azt nyilatkozta, „hogy egy szabálytisztelő és jóérzésű embernek tartom magam” – mondta Vass, aki a Facebook közösségi oldalon többszörösen támadta Frundát, arra kérvén, hogy számadást nyújtson be a parlamenti tevékenységéről, illetve a magyarság képviseléséért elért eredményeiről. Erre válaszként Frunda egy helyi rádió adásában Vasst Gigi Becalihoz hasonlította, aki rendre beleköt a nagy európai klubcsapatok vezetőibe, annak reményében, hogy figyelemre méltatják, de mindig válasz nélkül marad.

Úgy tűnik, hogy az összetűzések gyökerét a Vass és Frunda felesége közti nézeteltérés képezi, és az urológus, aki egyben miniszteri tanácsos is, helyet szeretne magának biztosítani a szenátor felesége által vezetett Maros Megyei Sürgősségi Kórház Urológia Klinikáján, ugyanakkor Vass a lakosok megkérdezése és akadékoskodása nélkül kíván Marosvásárhely polgármester-jelöltje lenni.

Forrás: 24 Ore Muresene

Share Button
Ennyien olvasták: 422

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.