Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Szerdától melegedik az idő: 19 fok is lehet nappal

Központ október 30, 2012 Hír & hírháttér

Szerdától melegedik az idő: 19 fok is lehet nappal

Szerdától melegedik az idő, a nappali hőmérséklet az ország teljes területén 16-19 fok között alakul, de az időjárás ismét késő ősziesbe fordul november első hetében. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) november 8-ig szóló előrejelzése szerint október 31. és november 2. között az idő felmelegedik a Bánságban, majd november 3-án váratlan hőmérséklet-csökkenés következik be: 12 fok lesz nappal és 4 fokra hűl le éjszaka a levegő. 

 

A Körösök vidékén is hasonlóan alakul az időjárás a következő napokban, azzal a különbséggel, hogy a felmelegedés utáni periódus valamivel alacsonyabb értékeket hoz magával: 11 fokos lesz a nappali hőmérséklet, míg éjszaka 3 fokra is lehűlhet az idő. November 4. után esőre lehet számítani, helyenként jelentős lesz a lehulló csapadék mennyisége. 

Erdélyben holnap az éjszakai hőmérséklet nulla fok alá is lezuhanhat. Azonban az idő itt is melegedésnek indul, de november első hete végén a hőmérséklet a periódusra jellemző átlagértékekhez fog közelíteni. November 4. környékén nagyobb a valószínűséggel eshet az eső.

Forrás: realitatea, transindex

Share Button
Ennyien olvasták: 522

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.