Központ
2019. szeptember 19. csütörtök, Vilhelmina

Több száz kisgyereket erőszakolt meg a pilóta

Központ szeptember 3, 2013 Hír & hírháttér

Több száz kisgyereket erőszakolt meg a pilóta

A British Airways egyenruháját használta fel arra, hogy a gyermekek bizalmába férkőzzön a híres légitársaság első tisztje, Simon Wood (54).

 

A pilóta önként jelentkezett a légitársaság alkalmazottai által árvaházak számára szervezett gyűjtéshez. A program keretében gyógyszert és játékokat vittek Afrikába. A társaság nagy hibát követett el, hogy gyerekek közelébe engedte, hiszen már 2000-ben letartóztatták egy nyolc éves gyermek zaklatásért, amit egy angliai jótékonysági program keretében követett el. Akkor bizonyítékok hiányában elengedték.

Később azonban nem tudta elkerülni a botrányt, és lebukott. Mint kiderült a pilóta szándékosan vállalta a népszerűtlen kelet-afrikai járatokat, hogy gyermekekkel erőszakoskodhasson. Valószínűleg a történelem egyik legsúlyosabb molesztálási ügyére bukkantak, legalább 100 gyermekről van szó, köztük ötéves kislányokról – írta a Daily Mail.

Amikor augusztusban egy afrikai feljelentés nyomán végre elfogták, iskolai egyenruhákat találtak az autójában. Átvizsgálták a számítógépét is, amin számos pedofil pornófelvételeket  találtak. Feltételes szabadlábra helyezése után két nappal öngyilkos lett, otthona közelében egy vonat alá vetette magát, így felfüggesztették az ellene folyó eljárást. Halála előtt jelentős összegeket utalt át Ugandába, feltehetően árvaházat szeretett volna nyitni, hogy még több áldozatot szedhessen.

A British Airways most komoly kártérítési perekre számíthat. A zaklató ugyanis a cég nevében járt el, pilótaruhát viselt, és az adománynak szánt játékokon, kifestőkön szerepelt a vállalat neve. Ráadásul a légitársaság fizette a pedofil pilóta szextúráinak hotelszámláit is.

forrás: Blikk-információ

 

Share Button
Ennyien olvasták: 241

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.