Központ
2020. december 06. vasárnap, Miklós

Udrea Hargita megyében is indulhatna

Központ október 5, 2012 Hír & hírháttér

udreaUdrea Hargita megyében is indulhatna

Adrian Trif, a PDL Hargita megyei elnöke felajánlotta a volt turisztikai tárcavezetőnek, Elena Udreának, hogy induljon képviselőjelöltként Hargita megye 5-ös választókerületében, abban, ahol négy éve Mircea Dușa jelenlegi belügyminisztert is képviselőnek választották.

 

Trif azzal indokolta csütörtöki felkérését, hogy elégedetlen a korábbi parlamenti képviselővel, Mircea Dușával, ezért gondolt Elena Udreára.

„Abban a kerületben kellene induljon, amelyben az aktuális belügyminiszter, Mircea Dușa is indult, de két parlamenti képviselői mandátum, és két miniszteri tisztség alatt negyedannyit sem tudott megvalósítani, mint amit Udrea tettBorszékért, Maroshévízért és környékéért” – jegyezte meg Trif.

A Hargita megyei PDL elnöke pénteken akarja tájékoztatni a volt turisztikai minisztert a felkérésről.

Vasile Blaga, a PDL elnöke a România TV-nek adott interjújában megjegyezte, hogy néhány demokrata-liberális politikus, mint például Elena Udrea és Emil Boc arrogáns viselkedést tanúsítottak a PDL kormányzása alatt.

Elena Udrea Neamț megyében indulna képviselőjelöltként, abban a Roman várost is magába foglaló kerületben, ahol az aktuális jelölt Marius Neculai.

forrás: manna.ro/mediafax

Share Button
Ennyien olvasták: 368

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.