Hír & hírháttér

Újabb tragédia érte a Republicot

Újabb tragédia érte a Republicot

Huszonnégy éve volt az együttes főmunkatársa és a tagok egyik legjobb barátja, Habarits Béla, akitől most búcsúzni kénytelen az együttes.

 

„2014. január 25-én késő este, a szófukar, indulatos, tőmondatban csípős humorú, a zenekarhoz örökké hűséges Barátunk elment közülünk. Habarits Béla élt úgy, hogy 24 éven át a zenekar jelentette számára a mindennapok világának egyik felét, kedves felesége és gyermekük volt életének a másik fele. A Republic együttes hivatalosan megnevezett főmunkatársa volt a kezdetektől, ami legtöbbször minden feladat elvégzését jelentette a zenekar működésében. 

A számítógép nélküli korszakban ő jelentette a rajongókkal való folyamatos kapcsolattartást, volt olyan időszak is, amikor minden szervezési feladatot el kellett látnia. Vezette a zenekari buszt, bonyolította a koncerteket és fénybe öltöztette a dalokat. Betegsége rátöréséig nélküle nem volt Republic-koncert. Az este még utoljára megsimogathattam a fejét, és gyenge kezét is a tenyerembe foghattam” – írta ki a zenekar a közösségi oldalára Abella Miklós, az együttes managere.

Forrás: kiskegyed

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.