Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

Újra ölt a csupakabra!

Központ július 13, 2012 Hír & hírháttér

Újra ölt a csupakabra!

Pánikban fél Ukrajna: Lemberg után már Kijev környékén is gyilkol a csupakabra. Az eddig ismeretlen szörny múlt szombaton egy közép-ukrajnai kisvárosra csapott le.

 

Vérszomjas fenevad gyilkolássza hetek óta Ukrajna háziállatait. Korábban Lemberg és Ivano-Frankovszk óljait, istállóit háborgatta, most viszont már Közép-Ukrajnában is feltűnt. Egy Kijev melletti kisvárosban a minap több mint száz nyulat és csirkét ölt meg. A településen hatalmas pánik tört ki, a gyerekeket sötétedés után ki sem engedik a házakból.

A helyi vadászok éjjel-nappal a közeli erdőket járják, de eddig még nem akadtak a csupakabra nyomára, ami a szemtanúk szerint egy félelmetes, vámpírszerű lény. Hegyes agyaraival két apró lyukat vág a háziállatok testébe ,és kiszívja a vérüket. A vérszívót a helyiek úgy írták le, hogy az kopasz kutyára, patkányra és kengurura emlékeztet, mellső lábai ugyanis rövidebbek, mint a hátsók, és akár a 2-3 méteres kaput is könnyen átugorja. A biológusok tamáskodva hallgatják az ismeretlen szörny felbukkanásáról szóló híreket, de a biztonság kedvéért a kijevi egyetem fiatal oktatókból csapatot verbuvált, hogy járjanak a különös jelenség után.

Forrás: szabadfold.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 1024

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.