Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Ungureanu hamarosan lekörözheti Antonescut

Központ szeptember 7, 2012 Hír & hírháttér

Ungureanu hamarosan lekörözheti Antonescut

A Money Channel Institute augusztusban készült felmérése szerint Crin Antonescut választaná államfőnek a megkérdezettek 32,4%-a, 27,1%Mihai Răzvan Ungureanura szavazna. 

 

Ha ezeket az adatokat a MCI áprilisi felmérése eredményeivel hasonlítjuk össze, kiderül: a liberális pártelnök népszerűsége pontosan 7%-kal csökkent. MRU pedig a 23%-ról tornázta fel magát a jelenlegi 27,1%-ra – tájékoztat a NewsIn. 

Az augusztusi felmérés szerint a harmadik helyen Sorin Oprescu áll 11,4%-kal, ez az áprilisi eredményéhez képest 5,6%-os növekedést jelent számára. A preferencia-lista negyedik helyezettje Dan Diaconescu: ő az áprilisi 12,4%-hoz képest most csak 8,7%-ot kapott. 

A felmérésből ugyanakkor kiderül, ha vasárnap választások lennének, akkor az USL a szavazatok több mint 56%-át nyerné el, ez az áprilisi opciókhoz képest 3%-os csökkenést jelent a szociál-liberális szövetség részére. 

A PDL-nek április óta 4%-kal nőtt a támogatottsága, most 21% szavazna a Vasile Blaga pártjára. A Money Channel felmérése augusztus 23 és szeptember 1-je között készült 1122 személy bevonásával, a hibahatár 2,9%-os.

Forrás: realitatea, transindex.ro

 

Share Button
Ennyien olvasták: 360

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.