Központ
2019. december 12. csütörtök, Gabriella

Vádat emeltek Budapesten egy romániai férfi ellen, aki agyonverte ivócimboráját

Központ március 27, 2017 Hír & hírháttér

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja a budapesti főügyészség azt a romániai férfit, aki féltéglával, csákány- és kapanyéllel agyonverte ugyancsak romániai ivócimboráját egy évvel ezelőtt a magyar fővárosban – tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

Ibolya Tibor közölte: a 46 éves férfi 2010 óta tartózkodik Magyarországon, ahol szívességi lakáshasználóként egy III. kerületi házban élt, ahol rendszeresen italozott későbbi áldozatával.

A vádirat szerint 2016. április 25-én ismeretlen okból szóváltás alakult ki közöttük. A vádlott eleinte hangosan szidalmazta a sértettet, majd felkapott egy tégladarabot, amellyel többször fejbe vágta a sértettet, majd magához vett egy csákánynyelet, később egy kapanyelet, és azokkal ütlegelte. A földön fekvő áldozatot a vádalott sorsára hagyta, lefeküdt aludni. Csak másnap reggel észlelte, hogy a sértett meghalt, ekkor a holttestet egy kukába rejtette és a lakóépület melletti tárolószínbe húzta. A holttestre bejelentés alapján találtak rá a rendőrök.

A főügyészészség végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól, és indítványozta, hogy a férfit véglegesen tiltsák ki Magyarországról.

forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 357

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.