Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Vadim Tudor újabb kirohanása a magyarok ellen

Központ szeptember 16, 2012 Hír & hírháttér

Vadim Tudor újabb kirohanása a magyarok ellen

Corneliu Vadim Tudor újabb durva támadást indított a magyarok ellen, ezúttal a Magyarország-Románia D-csoportbeli meccse miatt, amelyet a 2014-es világkupa előválogatójában játszanak.

 

A nagyromán politikus szerint a magyarok meg fogják támadni a Budapestre menő román szurkolókat.

„Elképzelhető, hogy nagyon erőszakosak lesznek, mert a magyarok olyan emberek, akik nem tudnak élni az európai civilizációban. Majd segítünk nekik, hogy visszamenjenek oda, ahonnan jöttek. Soha nem féltünk tőlük, Budapestet már foglaltuk el. Ha pimaszok lesznek, ellátjuk a bajukat” – mondta Vadim Tudor a GSP tévében.

A Nagyrománia Párt európai parlamenti politikusa azt mondta, nem megy a budapesti meccsre, de a bukaresti meccsen ott lesz. „Budapestre csak akkor megyek, amikor felszabadítom Orbán Viktor igája alól. Bukarestben ott leszek a meccsen. Igencsak szemtelenek lettek a magyarok, ráncba kell szedjük őket.”

Románia és Magyarország két alkalommal fog találkozni 2013-ban: március 22-én Budapesten és szeptember 6-án Bukarestben. A két csapat a 2014-es világkupa előválogatásának D csoportjában van, Hollandiával, Törökországgal, Észtországgal és Andorrával együtt.

realitatea.net

Share Button
Ennyien olvasták: 385

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.