Központ
2020. február 29. szombat, Elemér

Vásárhelyre is kitérőt tesz a legújabb fesztivál

Központ április 5, 2016 Hír & hírháttér

Torockón a magyar pop-rockzenei paletta legnevesebb bandáival találkozhatunk nyáron, de már jövő hónapban, Marosvásárhelyen is fellép a Double Rise fesztivál egyik vezető zenekara. 

dr

A Double Rise nevű fesztivált június 30. és július 3. között rendezik meg Torockón. A Székelykő lábánál olyan magyarországi zenekarok lépnek fel, mint a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, a Punnany Massif vagy az Anna and the Barbies.

Az ismertebb alternatív zenekarok mellett a 2013-ban megalakult Margaret Islandot is hallhatjuk és láthatjuk majd a fesztiválon. Ők a Palma Hills (volt Face Today) által is megjárt Cseh Tamás Program első győztesei. Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint triója az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar jelenleg a magyarországi könnyűzenei palettán. A főként folk-popot játszó banda még a többnapos rendezvény előtt Marosvásárhelyre is ellátogat. A fesztivált megelőző bemelegítő bulit április 21-én a Hamac klubban rendezik majd meg, ahol a háromfős zenekar Lofti Begivel karöltve lép majd fel.

 

„Pár hónappal ezelőtt egy lelkes csapat megálmodta, hogy létrehozza Erdély legnagyobb magyar zenei és összművészeti fesztiválját. Most itt tartunk. Adott Erdély egyik leggyönyörűbb helye, és adottak a legszexibb zenekarok. És még hatalmas meglepetésekkel készülünk. Már csak a legkirályabb közönségre van szükségünk, azaz Rád. Általad lesz a Double Rise Erdély legmenőbb összművészeti fesztiválja” – írják a szervezők az új fesztivál Facebook oldalán, ahol hamarosan további fellépőket is bejelentenek.

Share Button
Ennyien olvasták: 313

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.