Központ
2020. augusztus 14. péntek, Marcell

Virtuális kislány fülelt le ezer pedofilt

Központ november 6, 2013 Hír & hírháttér

Virtuális kislány fülelt le ezer pedofilt

Tíz hét alatt ezer pedofilt “fogott” egy holland gyermekjogi szervezet számítógépes csapdával a világhálón keresztül. 

 

Terre des Hommes nevű szervezet – amely gyerekek kizsákmányolása ellen lép fel szerte a világban – hétfőn számolt be arról, hogy számítógépes technikával 10 éves Fülöp-szigeteki kislányt kreált és Sweetie-nek, azaz Édeskének keresztelte el. A 3 dimenziós technikával született virtuális lány a neten felajánlotta, hogy élő adásban szexuális mutatványokkal szórakoztatja a rá kíváncsiakat webkamerán keresztül és elcseveg velük. 

Az ajánlatra több mint ezren jelentkeztek. Az érdeklődőkkel Sweetie nevében a szervezet embere megállapodott az árban, nevezetesen 20 dollárban, és kislány elkérte “rajongója” Skype-címét. Miután megkapta, a beszélgetés megszakadt. 

A trükkel a szervezet mintegy ezer férfit tudott azonosítani. Adataikat pedig átadja az Interpolnak. 

A Terres des Hommes éveken óta küzd a gyermekprostitúció ellen Délkelet-Ázsiában. A szervezetnek feltűnt, hogy a kiskorú prostituáltak egyre kevésbé mutatkoznak a szexturisták által frekventált helyeken, kávéházakban, éttermekben és szállodákban. Kiderült, ma már inkább a világháló révén használják ki ezeket a gyerekeket, akik otthonukból, webkamerán keresztül “kínálják szolgáltatásaikat”.

Forrás: mti

 

Share Button
Ennyien olvasták: 350

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.