Központ
2017. szeptember 21. csütörtök, Máté, Mirella
Eső valószínű
Ma
Eső valószínű
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Borús
Szombat
Borús

„Extravagáns” vásárhelyiek országos dobogón

Központ december 7, 2016 Kultúra

November 26-án az Ifjúsági Ház jóvoltából Galacon tartották az Extravagance országos divatfesztivált, ahol díjazták a legjobb kollekciót, frizurát és sminket. A versenyen öt városból gyűltek össze a kreatív tervezők, sminkesek, fodrászok s feltörekvő modellek. Városunkat Máthé Annamária helyi divattervező képviselte a Shiny Buttons tagjaival.

img_4820

A marosvásárhelyi csapat az Attitude kollekciót mutatta be, mely a gótikából inspirálódott kis eleganciával megfűszerezve, ugyanakkor a katonaság ruházati elemeiből indult ki.  A kabátok fekete szövetből készültek, különböző mintákkal, csipkével, bundával, gondosan kidolgozott elemekkel díszítve, amelyek a mindennapokban is bátran hordhatók. A teljesen fekete kollekciót Máthé Annamária ezüstelemekkel emelte ki.

A hajról Márkos Ildikó hairstylist gondoskodott, aki szabadjára engedve fantáziáját merész frizurákat készített a modelleknek. A hajban is ezüst és fekete kiegészítőket használt, ezáltal a frizura teljes összhangba került a ruhákkal és a sminkkel. Ez utóbbiról Nagy Éva gondoskodott, akinek sikerült az enyhe gótikus stílust ezüstporos kontűrözéssel és éles szemhéjtussal ellensúlyozni, látványos egyedi sminkeket alkotva.

img_4695

„Nagyot dobbant a szívem, amikor meghallottam, hogy a színpadra szólítanak minket, nagyon büszke voltam a csapatra, és örömmel töltött el az a tény, hogy országos szinten is értékelve van a kezem munkája” – mondta Máthé Annamária divattervező.

A vásárhelyi csapat örömmel gondol vissza a hét végi divatversenyre, és bár a csapat hosszú utat tett meg, a zsűri elismerése elfeledtette velük az út fáradalmait.

közlemény

Share Button
Ennyien olvasták: 438

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.