Központ
2020. május 29. péntek, Magdolna

A román focielnök drukkol a magyar válogatottnak

Központ július 8, 2015 Társadalom

Razvan Burleanu, a Román Labdarúgó Szövetség elnöke a szeptemberi budapesti Európa-bajnoki selejtezőn a döntetlent is jó eredménynek tartaná.

burleanu

Burleanu a Krónika erdélyi magyar napilapban szerdán közölt interjúban elmondta: a szövetség vezetősége két hónappal ezelőtt tervben rögzítette, hogy Románia a csoport első helyéről akar kijutni a 2016-os Eb-re.

Az egy hónappal ezelőtti észak-írországi döntetlennek köszönhetően a román válogatottnak sikerült megőriznie az elsőségét, és a szövetség azt reméli, hogy ezt a szeptember 4-i budapesti találkozó után sem veszíti el.

„Kimondottan örülnék annak, ha Románia – mint említettem – csoportelsőként jutna ki Franciaországba, Magyarország pedig pótselejtező nélkül, a második helyről” – jelentette ki a szövetség elnöke, aki azt is megállapította, hogy mindkét csapat helytállna a jövő évi tornán.

A két válogatott szeptember 4-én játszik a magyar továbbjutás szempontjából sorsdöntő mérkőzést Budapesten. Tavaly októberben a bukaresti összecsapásuk 1-1-es döntetlennel zárult.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 480

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.