votat
Társadalom

A szavazólapon négyszer keresse a fenyőfát!

votatA szavazólapon
négyszer
keresse
a fenyőfát!

 

Tisztelt marosvásárhelyiek!

A Magyar Polgári Párt tisztában van azzal, hogy van még mit tenni Marosvásárhelyen, hogy minden korosztály otthon érezhesse magát városunkban. Meg szeretnénk teremteni a lehetőséget a nyugdíjasok számára, hogy méltóságteljesen élhessék nyugdíjas éveiket szeretteik és unokáik körében, a fiatalok itthonmaradásához munkahelyek teremtésével szeretnénk hozzájárulni, a gyerekeket nevelő szülőknek pedig megoldást kínálunk problémáikra oktatási programjaink által. Elemezve a városvezetést, úgy érezzük, hogy javításra, változtatásra van szükség! Lakónegyedekben történő látogatásaink során szerzett tapasztalatok arra késztetnek, hogy egy sokkal igazságosabb anyagi juttatást nyújtsunk önöknek.

Ha figyelembe vesszük a nyugdíjasokat érintő legfontosabb problémákat, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy az anyagi erőforrásokat másképpen kellene felhasználni. A különböző fesztiválokba és „vendéglőzésekbe” fektetett pénzösszeget az önkormányzat igenis utalja ki a nyugdíjasoknak, hiszen a törvény szerint ez jár önöknek. Nem autópályák építésére és nem egy középszerű futballcsapat támogatására van leginkább szükség, hanem az alapvető életkörülmények biztosítására úgy az idősek, mint a fiatal generáció számára: munkahely, gyógyszerellátás, élelmezés, valamint a meleg otthon fenntartásának lehetővé tétele.

Mivel elengedhetetlenül fontosnak tartjuk a lakosság véleményének kikérését a közösség életére vonatkozó döntésekben, legalább negyed évente lakossági fórumokat fogunk szervezni, amelyek keretén belül megvitatásra kerülnek a közösség életszínvonalának javítását szolgáló javaslatok, és az építő jellegű ötleteket a helyi tanács törvényes keretekbe helyezve gyakorlatba fogja ültetni.

Ahhoz azonban, hogy ezen változások megvalósulhassanak, arra van szükség, hogy önök minél nagyobb számban a fenyőfára szavazzanak június 10-én, a ránk adott szavazatok ugyanis NEM VESZNEK EL! 2008-ban a magyar lakosság 58%-a nem ment el szavazni. Egy nemrégiben végzett felmérés szerint az emberek 12-15%-a kijelentette, hogy semmiképpen nem fog az RMDSZ-re szavazni. Mi ezeket a lakosokat szeretnénk megszólítani, hogy bekerülhessünk az önkormányzati képviselőtestületbe, és így magyar többségű tanács létrehozásával hozzájáruljunk egy gyökereihez visszatérő, kitartó magyar szellemmel bíró közösség kialakításához.

Köszönjük támogatásukat, önök ezzel lehetőséget teremtenek arra, hogy a városi tanácsban meglegyen a magyar többségű képviselet!


A szavazólapon keresse 4 alkalommal a fenyőfát!


Tisztelettel,

Prof. Dr. Benedek Imre és csapata, a Magyar Polgári Párt


Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.