Központ
2017. november 18. szombat, Jenő
Eső
Ma
Eső
Borús
Holnap
Borús
Eső valószínű
Hétfő
Eső valószínű

Az ország legnagyobb társasjátékvására Marosvásárhelyen

Központ november 28, 2016 Társadalom

Marosvásárhelyen szervezik az ország legnagyobb társasjátékvásárát és játékkiállítását. A háromnapos vásárt december 2-4 között a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház előterében rendezik.

tarsas

A Társasjátéknapok országos szintű rendezvény, amelyre eljönnek a legnagyobb játékkiadók, de ezenkívül több játékfejlesztőt is várnak, hogy bemutassák legújabb játékaikat a fejlesztők versenyén. Az újdonságok bemutatása mellett az érdeklődők különböző versenyekre is benevezhetnek, amelyeken értékes díjakat nyerhetnek. A vásár ugyanakkor nagyszerű lehetőséget biztosít a legjobb karácsonyi ajándékok beszerzésére.

A rendezvényen korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, óriási játékfelülettel, berendezett asztalokkal és székekkel várják a látogatókat, akik kipróbálhatják a legújabb játékokat, amelyeket játékmesterek ismertetnek. A rendezvény kétnyelvű lesz, és természetesen a magyar kiadású társasjátékokból sem lesz hiány.

A rendezvényre való belépés és az ottani programok ingyenesek.

További részletek az esemény hivatalos facebookoldalán találhatóak: https://www.facebook.com/events/1765859406986330/, vagy a bgcon.ro weboldalon.

(közlemény)

Share Button
Ennyien olvasták: 395

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.