Központ
2018. január 16. kedd, Gusztáv
Jégsörét
Kedd
Jégsörét
Jégsörét
Szerda
Jégsörét
Jórészt felhős
Csütörtök
Jórészt felhős

Bútorbemutató az Ambient nagyáruházban

Központ február 28, 2013 Társadalom

Bútorbemutató az Ambient nagyáruházban

2013. február 22-én ünnepélyes keretek közt nyitotta meg bemutató termét Marosvásárhelyen a szászrégeni Larix bútorgyár. A már több mint húsz éve működő bútorgyár termékeinek a marosvásárhelyi Ambient építkezési nagyáruház adott helyet.

 

A román és magyar nyelven megtartott rövid áhítat után, a cég igazgatója, Bereczki Zsolt köszöntötte a vendégeket és a sajtó képviselőit. A cégvezető kifejtette, hogy ez már a kilencedik bútorbemutató tere a Larixnak térségünkben, ahol a német Natürlich védjeggyel konyha, háló-, és fürdőszoba berendezéseket forgalmaznak. Ugyanakkor ezeken a helyeken tervező és designer csapatok is a megrendelők segítségére állnak.

Ezt követően Koss Gabriela alispán asszony üdvözölte a kezdeményezést, majd Claudiu Maior, a marosvásárhelyi polgármester tanácsosa szólt a jelenlévőkhöz. Maior kijelentette, hogy a város támogatja az ilyen és a hasonló beruházásokat, amint mondta „természetes dolog, hogy az ilyen alkalmaknak teret biztosítunk.”

Az üdvözlések záróakkordjaként Cristian Pâncă, a marosvásárhelyi Ambient igazgatója megköszönte a Larixnak az együttműködést és felhívta a hallgatóság figyelmét az üzlet új szolgáltatásaira, amelyek az „Ambient total” jelszó alatt futnak.

A résztvevőknek érdekes esztétikai és vizuális élményben volt részük. A kiállított bútorok biztosan megfelelnek a legigényesebb vásárló elvárásainak is. Ha mégsem, akkor szakemberek állnak rendelkezésre, hogy megtervezzék és kivitelezzék a kliens elképzeléseit.

 

Share Button
Ennyien olvasták: 173

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.