Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Bútorbemutató az Ambient nagyáruházban

Központ február 28, 2013 Társadalom

Bútorbemutató az Ambient nagyáruházban

2013. február 22-én ünnepélyes keretek közt nyitotta meg bemutató termét Marosvásárhelyen a szászrégeni Larix bútorgyár. A már több mint húsz éve működő bútorgyár termékeinek a marosvásárhelyi Ambient építkezési nagyáruház adott helyet.

 

A román és magyar nyelven megtartott rövid áhítat után, a cég igazgatója, Bereczki Zsolt köszöntötte a vendégeket és a sajtó képviselőit. A cégvezető kifejtette, hogy ez már a kilencedik bútorbemutató tere a Larixnak térségünkben, ahol a német Natürlich védjeggyel konyha, háló-, és fürdőszoba berendezéseket forgalmaznak. Ugyanakkor ezeken a helyeken tervező és designer csapatok is a megrendelők segítségére állnak.

Ezt követően Koss Gabriela alispán asszony üdvözölte a kezdeményezést, majd Claudiu Maior, a marosvásárhelyi polgármester tanácsosa szólt a jelenlévőkhöz. Maior kijelentette, hogy a város támogatja az ilyen és a hasonló beruházásokat, amint mondta „természetes dolog, hogy az ilyen alkalmaknak teret biztosítunk.”

Az üdvözlések záróakkordjaként Cristian Pâncă, a marosvásárhelyi Ambient igazgatója megköszönte a Larixnak az együttműködést és felhívta a hallgatóság figyelmét az üzlet új szolgáltatásaira, amelyek az „Ambient total” jelszó alatt futnak.

A résztvevőknek érdekes esztétikai és vizuális élményben volt részük. A kiállított bútorok biztosan megfelelnek a legigényesebb vásárló elvárásainak is. Ha mégsem, akkor szakemberek állnak rendelkezésre, hogy megtervezzék és kivitelezzék a kliens elképzeléseit.

 

Share Button
Ennyien olvasták: 464

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.