Központ
2020. június 04. csütörtök, Bulcsú

Idén nem indul X-Faktor

Központ február 23, 2015 Társadalom

Öt évad után idén elmarad az X-Faktor. A Blikk információi szerint az RTL Klub idén már nem tervezi a tehetségkutató elindítását, helyette viszont egy újabb, külföldön már nagy sikert aratott show-műsorral, a Got Talenttel készül az idei őszre.

xfaktor

Ez azonban azt jelenti, hogy a műsorral együtt a mentorok is eltűnnek, Tóth Gabi, Szikora Róbert, Little G és Alföldi Róbert is minden bizonnyal búcsút inthet milliós sztárgázsijának, helyettük ugyanis új zsűritagok foglalnak majd helyet az ítészek székében.

„A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézői­nek. A tehetségkutató show ősztől Hungary’s Got Talent címmel látható majd a képernyőn” – erősítette meg az információt Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

A műsort egyébként, csakúgy, mint az X-Faktort, Simon Cowell álmodta meg még 2006-ban, tavalyelőtt pedig az Attraction csapatának köszönhetően Magyarország is beírta magát a történetébe, a magyar csapatnak ugyanis Londonban sikerült megnyernie a tehetségkutatót, általa pedig világhírűvé válnia.

Az előkészületek már zajlanak, hétfő estétől bárki jelentkezhet, aki kedvet érez, és meg akarja mutatni magát. A műsor alcíme: A tehetség itthon van, így a jelentkezésnél semmilyen feltételnek nem kell megfelelni, 4 éves kortól bármilyen műfajú produkcióval lehet nevezni.

Forrás: blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 655

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.