Központ
2017. december 13. szerda, Luca, Otília
Eső valószínű
Ma
Eső valószínű
Borús
Holnap
Borús
Jórészt felhős
Péntek
Jórészt felhős

Kávéházi hangulat Marosvásárhelyen

Központ június 12, 2014 Társadalom

Kávéházi hangulat Marosvásárhelyen

stu

Több mint kétezerötszáz lej gyűlt össze a Studium Alapítvány által szervezett Budapest Bár jótékonysági koncerten, amely összeget a szervezők a Művészeti Gimnázium támogatására, a hangszerállományának és művészeti eszköztárának fejlesztésére fordítják.

 

A szervezők 254 eladott jeggyel számoltak, és a 2540 lej támogatás mellett két, a Studium Alapítvány által felajánlott számítógépet, és 600.000 forintot a Bethlen Gábor Alaptól adományoznak a líceumnak.

A Jazzbe érkező jótékonykodók közel négyszázan voltak, akik között kisgyerekek, de az idősebb generáció zenerajongói is képviseltették magukat. A zenekar tagjai hozták a tőlük megszokott minőségi produkciót, és jó hangulat uralta a szórakozóhelyet. A Farkas Róbert vezette csapat régebbi, közismert, de az új albumjukról is játszottak dalokat, emellett pedig frenetikus klasszikus zenei feldolgozással is meglepték a lelkesen tapsoló közönséget.

Köszönjük Budapest Bár, köszönjük Studium!

A koncert támogatói: a Jazz & Blues Club, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Magyar Művészeti Kara, a Rotaract Téka, a Regeneráció Egyesület, Magyarország Főkonzulátusa – Csíkszereda, a Bethlen Gábor Alap, valamint a Studium Alapítvány állandó támogatói. A Központ médiapartnerként támogatta a jótékonysági akciót.

 


Share Button
Ennyien olvasták: 160

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.