istvan_jr
Társadalom

Levél a vásárhelyiekhez

Istvan_jrLevél a vásárhelyiekhez

Kedves vásárhelyiek, barátaim! Önökhöz fordulok, akik már biztos pártválasztók, és azokhoz a bizonytalanokhoz, akik még nem döntötték el, elmennek-e vasárnap szavazni, illetve még nem tudják, kire, mely pártra adják voksukat.

Orvosként, vállalkozóként, a közélet történéseit figyelemmel kísérőként szólok önökhöz. De elsősorban városom lakóinak – fiataloknak és időseknek – a sorsát szívén viselő emberként. Eddigi tevékenységem a bizonyíték arra, hogy komolyan gondolom, amit mondok, s akként is cselekszem.

Mindenikünknek vannak idős, beteg hozzátartozói, tapasztalhattuk, hogy – különösen a krónikus betegek – rendszerint jövedelmük, nyugdíjuk jelentős részét, akár 90%-át is kénytelenek otthagyni létfontosságú gyógyszereik kiváltásakor. Ezen a rétegen próbálok a magam szerény eszközeivel segíteni azáltal, hogy a lehetséges legalacsonyabb árrést alkalmazom. Aki járt valaha a főtéri B&B patikában, az tudhatja, hogy itt 15-20 százalékkal is alacsonyabbak a gyógyszerárak, mint másutt.

A fiatal pályakezdők, a frissen végzett szakemberek – gyógyszerészek, gyógyszerészasszisztensek, de nem csak – elhelyezkedését is támogatom, támogatjuk. A gyógyszerészkamarával együttműködésben az évek során többszáz fiatal magyar szakember elhelyezkedését tettük lehetővé gyógyszertárakban, gyógyszergyárakban, -lerakatokban. Erőm szerint igyekszem nemcsak a fiatalok itthon maradását elősegíteni, hanem a hazatérését is. Ilyenre is van már példa.  

Kedves vásárhelyiek!  Ahhoz, hogy az említett területeken továbblépjünk, szükséges az önök támogatása is. Ezt kérem önöktől! A Magyar Polgári Pártban kialakult egy olyan friss szemléletű, fiatal csapat, amely továbbviheti, -fejlesztheti az említett projekteket. És ami a legfontosabb: új színt vihet a magyar érdekképviseletbe.

Kérem a vásárhelyi szavazópolgárokat – kiábrándultakat és bizonytalanokat egyaránt –, adjanak lehetőséget a Magyar Polgári Pártnak, adjanak újabb esélyt önmaguknak. Azáltal, hogy a Magyar Polgári Pártra szavaznak, a városi tanácsi magyar többség visszanyerését is segíthetik.

Ifj. dr. Benedek István,
a Magyar Polgári Párt
marosvásárhelyi tanácsosjelöltje


Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.