Központ
2020. július 09. csütörtök, Lukrécia

Nyári gyakorlatot hirdet a Telefonos Szeretetszolgálat

Nemes Gyula június 15, 2017 Társadalom

A Telefonos Szeretetszolgálat pályázatot hirdet nyári szakmai gyakorlatra. A sikeresen pályázó marosvásárhelyi fiatalnak 2017-ben lehetősége nyílik két hónapos gyakornokság alatt megismerni a Telefonos Szeretetszolgálat marosvásárhelyi és kolozsvári munkáját. A program felépítéséről, a részvételi feltételekről, a jelentkezéshez szükséges iratokról a szeretetszolgálat alapítóját, Sajó Norbertet kérdeztük.

„A sikeres pályázó két hónapos gyakornokságot végez a Telefonos Szeretetszolgálat marosvásárhelyi irodájában, segítve az önkéntesek munkáját. A gyakornoki program 2017 júliusában indul és augusztus végéig tart” – tudtuk meg Sajó Norberttől.  Részvételi feltételek a következők:  20 – 35 év közötti életkor, egy idegen nyelv középfokú ismerete, felhasználói szintű számítógépes ismeretek, alkalmazkodóképesség és csapatszellem, precíz munkavégzés napi 6 órában.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok: fényképes szakmai önéletrajz (értesítési cím, telefonszám, e-mail cím megjelölésével), motivációs levél maximum 1 oldal terjedelemben, melyből kitűnik, hogy a jelölt miért szeretne gyakorlatra jelentkezni, milyen elképzelései vannak a gyakorlattal kapcsolatban, ill. miképpen illeszkedik a program jövőbeni terveihez, 1 ajánlólevél (egy felsőoktatási intézménytől/korábbi munkahelyről/közéleti személyiségtől/civil vagy politikai szervezettől/egyháztól).

„A kiválasztott pályázó a gyakorlat ideje alatt anyagi támogatásban részesül, havonta 500 lejt tudunk biztosítani. A jelentkezéseket, a kért dokumentumok elektronikus másolataival együtt az office@telsz.ro címre kérjük elküldeni június 25-ig. A gyakornoki programra olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik még nem vettek részt szakmai gyakorlaton a Telefonos Szeretetszolgálatnál. A program egyhetes siófoki nyaralással záródik, melynek költségét a Telefonos Szeretetszolgálat, illetve a siófoki CE Napfény Hotel fedezi két főre” – mondta el még lapunknak a szeretetszolgálat alapítója.

Bővebb információ: e-mail: office@telsz.ro, Tel: +4 0733 56 56 56

Share Button
Ennyien olvasták: 1787

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.