2017. november 23. csütörtök, Kelemen, Klementina

rovanaNyílt levél Rovana Plumb
miniszterasszonyhoz

Tisztelt Miniszterasszony!

Tekintettel, hogy a Victor Ponta-kormány környezetvédelmi miniszterének nevezték ki önt, mi székelykakasdiak reménykedünk abban, hogy ön majd átvizsgál minden olyan aláírt tervet, amit elődje Borbély László úr diktatorikusan, az emberek véleményét semmibe véve, emberi jóérzés nélkül aláírt!

A Székelykakasdra tervezett válogató-erjesztő „szemétgyár” tervéről beszélünk, amely, ha a hazugsággal megvásárolt helyre kerül, áthúzza az ezer (1000) lelket számláló magyar közösség jövőjét, és elvándorlásra kényszeríti majd gyerekeinket, unokáinkat!

Ezt az alantas tervet a Maros megyei elnökasszony, Lokodi E. Emőke és csapata készítette, és a volt környezetvédelmi miniszter jóváhagyta a kakasdiak elkeseredett tiltakozása ellenére is! Csak azért is!

Visszaélt hatalmával Borbély László úr! Elfelejtette, hogy négy évvel ezelőtt az emberek szavazatai juttatták a parlamentbe, és így lehetett belőle miniszter! Tehát ezektől az emberektől kapta a hatalmát, amellyel most ön visszaél! Azokba az emberekbe rúg hatalmasat, akiknek az érdekeit kellene védje, foggal, körömmel!

Tisztelt Rovana Plumb miniszterasszony, ahogy levelünk elején írtuk, reménykedünk abban, hogy majd ön átvizsgál minden elődje által aláírt tervet! Reménykedünk, hogy ön majd szakmailag korrekt, erkölcsileg meg nem kérdő­jelezhető, és az emberek érdekeit védő határozatokat fog hozni. Az ön segítségét kérjük mi, kakasdiak, hogy végre „győzedelmeskedjen az igazság”!

Munkájához kívánunk erőt,egészséget, kitartást!

U.i: Ügyünkkel kapcsolatos jegyzőkönyveket, határozatokat, információkat rendelkezésére bocsájtja egyesületünk!

PRO VERITAS VALURENI – AZ IGAZSÁGÉRT SZÉKELY KAKASD

Dátum: