Központ
2018. július 22. vasárnap, Magdolna

Udvarolni tanítják a bevándorlókat Norvégiában

Központ december 22, 2015 Társadalom

Más kultúrákkal ellentétben, Európában nem tiszteletreméltó tett megerőszakolni egy nőt – ehhez hasonló dolgokat tanítanak a Norvégiába érkező migránsoknak.

Migrants queue in front of a refugee reception centre in Tornio,Finland on September 25, 2015. Finland, whose Lapland steppe forms the European Union's northernmost border, expects to receive 25,000 to 30,000 asylum applications this year, compared to 3,600 in 2014.  AFP PHOTO / Lehtikuva / PANU POHJOLA   FINLAND OUT / AFP / LEHTIKUVA / PANU POHJOLA

Világos statisztikai összefüggés van a szexuális erőszak és a férfi migránsok között – erről egy norvég rendőri ex-vezető beszélt, aki a kijelentésért rengeteg támadást kapott.

Az országban ennek ellenére az európai szexuális kultúráról és a beleegyezésen alapuló együttlétről tartanak ingyenes, ötórás képzést bevándorló férfiaknak.

Ha Eritreában valakinek megtetszik egy hölgy, egyszerűen magáévá teheti büntetés nélkül – meséli egy eritreai migráns, aki önként jelentkezett a képzésre. Szerinte meg kell tanulniuk nem félreérteni bizonyos jeleket: egy rövid szoknyát, egy mosolyt, vagy a férfi kísérő nélküli esti sétát. Nehéz volt elfogadni, hogy egy nő feljelentheti férjét, ha az megerőszakolja.

Az oktatás nem példa nélküli Európában: Passauban, a Németországba érkező migráció egyik fő belépési pontjában már régóta kapnak ilyen képzést a bevándorló fiatalok, Dániában pedig a norvéghoz hasonló rendszert akarnak bevezetni. Mások viszont attól tartanak, hogy csak erősítik az előítéleteket és megbélyegzik a menekülteket.

Forrás: independent, 888.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 254

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.