Központ
2017. szeptember 23. szombat, Tekla, Líviusz
Eső valószínű
Ma
Eső valószínű
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Hétfő
Helyenként felhős

Dorin Cioaba cigánykirály második levele Donald Trumphoz

Molnár Tibor február 10, 2017 Humor

– miután az USA bukaresti nagykövete passzolta az ajánlatot, mely szerint a romániai cigányok megépítenék a mexikói határfalat –

TISZTELT NÁGYHATALMÚ ÁMERIKAI FŐVAJDA ÚR!

Szomorúan értesültem, hogy a maga itteni ámbászádorja szerint inkább ámerikaiak kéne megépíccsék azt a mexikán gránicafalat, hogy a villám csapná ki a szervezetéből az összes vitamint meg nyomelemet, vagy legalább az ebola jelölné ismerősnek a fészbukon! Megismétlem, amit először is írtam: mink occsón dógozunk, mett a cigányoknak nincsen munkahelyük, és igen nagy kökátban vagyunk anyagilag, meg úgy általában. Valamint aztat is, hogy a cigányok jó fémmegmunkáló szakemberek, én például kanálisfedőkből és vasúti kábelekből doktoráltam egy brassói metálegyetemen színesfém szakon, és ránézésre, ötven méterről megmondom egy alumínium csirkulációs tábla súlyát, plusz-mínusz fél kiló eltéréssel.

A munkadíjon kívül túl nagy igényeink nincsenek, ellaknánk sátrakban is ottan magánál, a Fehér Putri udvarán, vakujjak meg, és az étkezést is megoldanánk magunk. Vinnénk itthonról miccshúst, disznócsáfát meg kábánoszt, esténként pedig a rányik sütnének cigánykenyeret az egész személyzetnek, és jósolnának az ön drágaszép névásztájának, Melániának a tenyeréből, grátisz, hogy a devla lapátolna össze kétszerannyi aranyat nekije, mint amennyi abban a szánfráncsiszkói huszonnégy karátos Golden Gate hídban van!

Türelmetlenül várom válaszát, maradok sztimával és reszpekttel,

Őfelségem Gipsyking Cioaba the second

 

Share Button
Ennyien olvasták: 529

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.