Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Dorin Cioaba cigánykirály második levele Donald Trumphoz

Molnár Tibor február 10, 2017 Humor

– miután az USA bukaresti nagykövete passzolta az ajánlatot, mely szerint a romániai cigányok megépítenék a mexikói határfalat –

TISZTELT NÁGYHATALMÚ ÁMERIKAI FŐVAJDA ÚR!

Szomorúan értesültem, hogy a maga itteni ámbászádorja szerint inkább ámerikaiak kéne megépíccsék azt a mexikán gránicafalat, hogy a villám csapná ki a szervezetéből az összes vitamint meg nyomelemet, vagy legalább az ebola jelölné ismerősnek a fészbukon! Megismétlem, amit először is írtam: mink occsón dógozunk, mett a cigányoknak nincsen munkahelyük, és igen nagy kökátban vagyunk anyagilag, meg úgy általában. Valamint aztat is, hogy a cigányok jó fémmegmunkáló szakemberek, én például kanálisfedőkből és vasúti kábelekből doktoráltam egy brassói metálegyetemen színesfém szakon, és ránézésre, ötven méterről megmondom egy alumínium csirkulációs tábla súlyát, plusz-mínusz fél kiló eltéréssel.

A munkadíjon kívül túl nagy igényeink nincsenek, ellaknánk sátrakban is ottan magánál, a Fehér Putri udvarán, vakujjak meg, és az étkezést is megoldanánk magunk. Vinnénk itthonról miccshúst, disznócsáfát meg kábánoszt, esténként pedig a rányik sütnének cigánykenyeret az egész személyzetnek, és jósolnának az ön drágaszép névásztájának, Melániának a tenyeréből, grátisz, hogy a devla lapátolna össze kétszerannyi aranyat nekije, mint amennyi abban a szánfráncsiszkói huszonnégy karátos Golden Gate hídban van!

Türelmetlenül várom válaszát, maradok sztimával és reszpekttel,

Őfelségem Gipsyking Cioaba the second

 

Share Button
Ennyien olvasták: 1568

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.