Központ
2020. július 13. hétfő, Jenő

Funny facebook

Molnár Tibor január 28, 2016 Humor

fbsorAz emberek zöme, pontosabban: a savanyújóskákat és savanyúmáriákat kivéve szinte mindenki szeret vicceskedni a fészbukon. Teszik ezt több-kevesebb sikerrel, inkább kevesebbel, ami végül is nem baj, hiszen nem születik mindenki mókamikinek vagy tréfarékának.

Vicceskedés alatt most nem azt értjük, amikor Tibi atyától vagy különféle vicc-csoportokból pontázott poénfotókat posztolnak ki, hanem a saját poénokat, szóvicceket meg egyéb sutkákat; például, amikor valamilyen vicces hozzáfűzéssel osztanak meg egy hírt, cikket vagy egyéb tartalmat. Ám a legszórakoztatóbbak nem a posztolások, hanem a kommentek, közülük is azok, amelyeket a kommenthuszárok egyáltalán nem viccesnek, epéskedőnek vagy szarkasztikusnak szánnak, mégis lefejeljük tőlük a billentyűzetet. Ha lenne a fészbuknak szakirodalma (vagy van?), akkor őket a született hülye – angolul jobban hangzana: natural born stupid – kategóriába sorolnák. Összegereblyéztünk néhány ilyen kommentet (nem kitalációk, valósak):

☻ Komment egy vigyorgó és egyébként valóban csábos tekintetű csaj képéhez: „Gyönyörű a mosolyod, és igéző a tekintélyed”

☻ Komment egy helyesírási hibáktól hemzsegő kommenthez: „Ha nem tudsz helyesen írni, nem muszály mindenhez hozzászólni!”

☻ Komment egy poszthoz, amelyben az illető arról értesíti fészes falustársait, hogy negyvenéves lett: „Ne búsulj, én is nemrég léptem be a 40-dik Xbe” (És nem a Hegylakó írta be, hanem valami Pista nevű randommarha)

☻ Komment egy fotóhoz, amelyen Steven Spielberg látható a Jurassic Park egyik forgatási szünetében, egy hatalmas dinó-makettnek dőlve: „Az rendben van, hogy híres rendező meg minden, de akkor se kellett volna lelője azt az állatot”

☻ Komment egy fényképhez, melyen egy szőke bikinis punetti a tengerparton domborít egy sziklán, sellő-pózban: „Olyan szép vagy, mint egy sziréna!”

Share Button
Ennyien olvasták: 2892

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.