Központ
2017. szeptember 26. kedd, Jusztina
Helyenként felhős
Kedd
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Csütörtök
Helyenként felhős

Funny facebook

Molnár Tibor január 28, 2016 Humor

fbsorAz emberek zöme, pontosabban: a savanyújóskákat és savanyúmáriákat kivéve szinte mindenki szeret vicceskedni a fészbukon. Teszik ezt több-kevesebb sikerrel, inkább kevesebbel, ami végül is nem baj, hiszen nem születik mindenki mókamikinek vagy tréfarékának.

Vicceskedés alatt most nem azt értjük, amikor Tibi atyától vagy különféle vicc-csoportokból pontázott poénfotókat posztolnak ki, hanem a saját poénokat, szóvicceket meg egyéb sutkákat; például, amikor valamilyen vicces hozzáfűzéssel osztanak meg egy hírt, cikket vagy egyéb tartalmat. Ám a legszórakoztatóbbak nem a posztolások, hanem a kommentek, közülük is azok, amelyeket a kommenthuszárok egyáltalán nem viccesnek, epéskedőnek vagy szarkasztikusnak szánnak, mégis lefejeljük tőlük a billentyűzetet. Ha lenne a fészbuknak szakirodalma (vagy van?), akkor őket a született hülye – angolul jobban hangzana: natural born stupid – kategóriába sorolnák. Összegereblyéztünk néhány ilyen kommentet (nem kitalációk, valósak):

☻ Komment egy vigyorgó és egyébként valóban csábos tekintetű csaj képéhez: „Gyönyörű a mosolyod, és igéző a tekintélyed”

☻ Komment egy helyesírási hibáktól hemzsegő kommenthez: „Ha nem tudsz helyesen írni, nem muszály mindenhez hozzászólni!”

☻ Komment egy poszthoz, amelyben az illető arról értesíti fészes falustársait, hogy negyvenéves lett: „Ne búsulj, én is nemrég léptem be a 40-dik Xbe” (És nem a Hegylakó írta be, hanem valami Pista nevű randommarha)

☻ Komment egy fotóhoz, amelyen Steven Spielberg látható a Jurassic Park egyik forgatási szünetében, egy hatalmas dinó-makettnek dőlve: „Az rendben van, hogy híres rendező meg minden, de akkor se kellett volna lelője azt az állatot”

☻ Komment egy fényképhez, melyen egy szőke bikinis punetti a tengerparton domborít egy sziklán, sellő-pózban: „Olyan szép vagy, mint egy sziréna!”

Share Button
Ennyien olvasták: 2292

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.