Központ
2020. augusztus 03. hétfő, Hermina

HETI HETES

Molnár Tibor december 12, 2014 Humor

A hét koncertje. Az utolsó pillanatban került be magyar fellépő a marosvásárhelyi polgármesteri hivatal szervezte hétvégi programba: az ünnepi díszkivilágítás felkapcsolásakor a Református Kollégium kórusa, a szombati korcsolyapálya-megnyitón Koszika danolászott. A Maxim „sztáregyüttes” fellépése miatt azonban a fényfieszta felemásra sikeredett: a veszett majmokként ugráló suhancok üvöltve köszöntötték a közönséget, majd elgajdolták a Gyilkos csókok (Sărutări criminale) című „slágerüket”.

7es

Az ünneplő tömeg, a kisgyermekes szülők, unokás nagyszülők szűk fél óra alatt hazahúztak; többen a hangerőre, a stílusra és a silány, a karácsonyi készülődés hangulatával még csak köszönőviszonyban sem lévő dalszövegekre panaszkodtak.

Ilyen alapon karácsonyra meghívhatnának néhány death metal zenekart, mint például a Morbid Angelt, a Dying Fetust, a Purulent Infectiont és a Cannibal Corpse-ot, akik a főtéren összegyűlt, a Megváltó születését ünneplő közönségnek elzúznák pár ismertebb slágerüket: Cleansed in Pestilence (Dögvészben tisztulva), Blood on My Hands (Véres kézzel), Tomb of the Mutilated (A megcsonkítottak sírköve), Carnivorous Swarm (Húsevők rajzása), Stabbed in the Throat (Torkonszúrva) satöbbi.

A hét poétája. Corneliu Vadim Tudor volt szenátor, európai parlamenti képviselő és többszörös államfőjelölt minősíthetetlenül gyalázkodó „verset” írt a megválasztott államfőről. A Nagy-Románia Párt elnöke többek között „mutánsnak”, „zombinak”, „Hitler unokájának”, „second-hand németnek”, „eperszedők vajdájának”, „fogyatékosnak” nevezi Klaus Johannist. Vörsezetének fő üzenete: hatalmas csapás Romániának, hogy egy tatár (Traian Basescu) után egy szász kerül az ország élére.

„Szegény Románia, ez sorsod végállomása, Éljen Adolf Hitler, és a kretén unokája” – zárja sorait a költő.

A hét tiltása. Egy phenjani hivatalos dokumentum szerint az észak-koreai kormány megtiltotta a lakosságnak a Kim Dzsong Un név felvételét. Az ország előző diktátora, Kim Dzsong Il (1941-2011) halála évében hozott egy rendeletet, amelyben „önkéntes” névváltoztatásra szólította fel az övével azonos névvel élő észak-koreaiakat.

A most kiadott dokumentum szerint Észak-Koreában emellett azt is megtiltották, hogy az újszülöttek az ország vezetőjének nevét kapják szüleiktől: a Dzsong Un utónevet sem viselhetik az ország lakói. A döntéssel az ország vezetőjének tekintélyét óvják – derül ki az indoklásból. Az előző évtizedekben Észak-Koreában mind a Kim Ir Szen (1912-1994), mind a Kim Dzsong Il név használata tiltott volt. Kim Ir Szen az ország alapítója, és az országot 2011 decembere óta vezető Kim Dzsong Un nagyapja volt.

Johannisnak tök fölösleges volna egy ilyen dekrétumot kiadnia, hiszen épeszű ember aligha tervezi Klausnak keresztelni a kölkét.

A hét mohója. Már 100 ezer példány fogyott el Klaus Johannis Lépésről lépésre című önéletrajzi kötetéből. A hírt a politikus közölte a Facebook-oldalán, és megígérte, hogy jövőtől aktívan részt vesz egy országos, az olvasást népszerűsítő kampányban. „Olyan államfő leszek, akinek fontos a könyv, az olvasás, nemcsak azért, mert Európa Kulturális Fővárosának voltam a polgármestere, hanem azért is, mert mohó olvasó és nagy kultúrarajongó vagyok ” – tette hozzá.

Ha csak 50 lejes árral számolunk is, százezer példánynál az majdnem másfél millió dollár; abból vehet magának egy sokadik házat, akár Palm Beachen is.

A hét kutatása. Egy friss kutatás szerint azoknak a nőknek, akik zoknit viseltek szeretkezés közben, nagyobb eséllyel volt orgazmusuk, mint azoknak, akik mezítláb tekertek.  Holland tudósok szerint a zokni viselése nemcsak melegen tartja a lábat, hanem  az agy azon területeire is csillapítóan hat, amelyek a szorongásért, a félelemért és a veszélyérzetért felelősek, vagyis éppen azokat az érzeteket befolyásolja pozitív irányba, amelyek az orgazmus elérésében játszanak szerepet.

A megkérdezett nőknek csak fele ismerte el, hogy volt már orgazmusa, ám miután zoknit is kaptak a kísérlethez, már 80 %-uk számolt be ugyanerről.

Csak ne terjedjen el nagyon ez a zoknis módi, mert a lábfetisiszták nem fogják díjazni.

A hét vicce.

– Jé, kisunokám, hogy megnőttek a hupikék törpikék!

– Nagyi, ez az Avatar

Share Button
Ennyien olvasták: 995

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.