Központ
2020. február 26. szerda, Géza

HÍR + KOMMENT

Molnár Tibor május 2, 2017 Humor

Alice Weidelt, a liberális nézeteit és leszbikus életvitelét büszkén vállaló közgazdászt választotta listavezetőnek a német EU- és bevándorláskritikus AfD párt Alexander Gauland, a párt eddig is meghatározó politikusa mellé. A hölgy, aki élettársával, egy svájci nővel él együtt, egy négy éves fiút nevelve, erősen iszlám-kritikus: szerinte a saría (iszlám „jog”) „kőkorszaki” szabályokat tartalmaz.

► A muszlim migránsok pedig – enyhén szólva – meleg-ellenesek, úgyhogy… ez így teljesen rendben van.

 

Futószalagon történő kivégzések kezdődtek múlt héten az egyesült államokbeli Arkansas államban; az első kivégzettet, az 51 éves Ledell Lee-t azért ítélték halálra, mert 1993-ban egy kerékkulccsal agyonverte szomszédasszonyát, és ellopott tőle 300 dollárt. (Azóta még kivégeztek hármat.) A sietség oka, hogy április végen lejár a méreginjekciókban használt egyik szer, a midazolám szavatossága, és addig akarták végrehajtani a halálos ítéleteket. (A midazolám vagy Dormicum egy ultra rövid hatású benzodiazepin-származék, amelynek amnézia-kiváltó, antikonvulzív, vázizom-relaxáns és nyugtató tulajdonságai vannak, azaz a leszíjazott rosszaság megnyugszik és bealszik tőle, mielőtt a közvetlenül utána beadott méreg megöli.)

► Sajtóinformációk szerint azóta több halálsoros is beadvánnyal fordult a bíróságokhoz, valamennyien ugyanazt a szöveget írva a kérvénybe: „Nem vagyok én finnyás, tátti, jó lesz nekem a lejárt méreginjekció is”.

 

A csendőrök és egy természetvédő szervezet segítségével sikerült visszahajtani az erdőbe azt a vaddisznót, amelyik vasárnap bedzsesszelt Dévára, és egy vendéglő, valamint egy nagyáruház szomszédságában bóklászott.

► Sokan azt hitték, öngyilkos akart lenni, és azzal a gondolattal ment a vendéglő közelébe, hogy hátha megfőzik, pedig valójában csak pizsamát akart venni a bevásárlóközpontban az egyik malacának, aki csíkok nélkül született, és nem tud aludni.

 

Ferenc pápa szerint Európa koncentrációs táborokat épít. A katolikus egyházfő szombaton celebrált szentmiséjén a nácizmus, a totalitárius rendszerek és a terrorizmus áldozataira emlékezett, és arról is beszélt, hogy az európai táborokban hasonló körülmények uralkodnak, mint egykor a nácik által felállított koncentrációs táborokban, ezért, szerinte, Európa koncentrációs táborokat is épít. Azt is kijelentette: Európa határainak lezárásával a bevándorlók sorsát megpecsételte, bár vannak országok, amelyek „nem veszik ki részüket” ebből a kegyetlenségből, hiszen a bevándorlás Európa érdekeit szolgálja. Végezetül a migránsokat korunk mártírjainak titulálta.

► Sok egyéb mellett arról is megfeledkezik a megzápult agyú kisöreg, hogy a koncentrációs táborokba az embereket ERŐSZAKKAL VITTÉK, míg a “menekült”táborokba MAGUKTÓL JÖNNEK; annyiban viszont stimmt a párhuzam, hogy milliószámra. De egy dolgot tessék már elárulni: ha a migránsok korunk mártírjai, akkor az a 84 éves katolikus pap, akinek tavaly nyáron misézés közben vágta át a torkát két dzsihadista egy francia templomban, micsoda?

 

„Olvad a jég” a román–magyar viszonyban, a kölcsönös tisztelet és érdekek alapján „kitavaszodhat” – hangsúlyozta Németh Zsolt (Fidesz), az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke és hobbi(t)meteorológus az Erdélyi Magyar Néppárt Székelyudvarhelyen zajló ötödik kongresszusán mondott köszöntőjében múlt szombaton. A Gyűrűk ura hobbit hőseinek állhatatosságát kívánta a pártnak, és felidézte: a közismert regényben a hobbitok egy csoportja azért kel útra, hogy megmentse, megóvja szülőföldjét. Küzdelmük és végső győzelmük a hit, a kitartás, az önfeláldozó bajtársiasság és a meg nem alkuvás diadala. „Mi, hobbitok összetartozunk” – vonatkoztatta a regény tanulságát az összmagyarságra a politikus. (Megjegyzendő, hogy az „igazi” hobbitokkal ellentétben egyes néppárt-hobbitoknak nemcsak a talpukon vastag a bőr.) A küldöttek végül elnöknek választották (újra) Zsákos Bilbót, izé, Szilágyi Zsoltot, aki így további két évig vezetheti a pártot újabb és újabb csatákba.

► Kelemen Hunor állítólag ezt mondta az utóbbi hír hallatán: „Az én dráágaszáágom!!!”

Share Button
Ennyien olvasták: 562

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.