Központ
2020. július 12. vasárnap, Dalma, Izabella

Keresztes Ildikó jelöltette magát az előválasztásra

Központ április 1, 2015 Humor

Rekordidő alatt gyűjtötte össze a szükséges 1350 támogatói aláírást a marosvásárhelyi illetőségű Keresztes Ildikó, amellyel az RMDSZ-székházban jelentkezett, és beiratkozott a május 31-én tartandó összmagyar előválasztásra.

keresztes

Az X-Faktorban is zsűriző előadóművész elmondta, hogy szülővárosa, Vásárhely mindig a szívügye volt, és emiatt méretteti meg magát az előválasztáson, illetve reméli, hogy polgármestere is lehet a városnak 2016-ban. Kampányában ingyenes koncerteket is fog adni a vásárhelyieknek, és a kampánydalának megírásához és előadásához Pataky Attilát, az Edda énekesét hívja segítségül.

„Nagyon örvendek, hogy egy igazi vásárhelyi művészre szavazhatok, és remélem, az előválasztást is ő nyeri meg, és a szavazás szervezői utólag nem írják felül az eredményt, azaz nép akaratát, ahogyan ez már előfordult” – reagált Keresztes Ildikó jelölési hírére egy Ludas utcai nyugdíjas hölgy.

Az RMDSZ-közeli forrásunk is megerősítette, az énekesnőre is lehet majd voksolni az előválasztáson, aminek a módozata és formája egyelőre nincs meghatározva.

(A cikk április 1-jei poén, kéretik aszerint kezelni)

Share Button
Ennyien olvasták: 1055

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

2 hozzászólás

  1. Marton Laszlo április 2, 2015 at 1:16 du.

    Most már teljesen megbuggyant a világ? Vagy diverzió?

  2. Szabolcs április 2, 2015 at 3:00 du.

    Akarom majd latni milyen kemeny vitat folytat lajd a roman ellenjelolttel Keresztes Ildiko. Lesz ott aztan valasztekos roman nyelv.

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.