Központ
2017. december 12. kedd, Gabriella
Derült
Kedd
Derült
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Borús
Csütörtök
Borús

Keresztes Ildikó jelöltette magát az előválasztásra

Központ április 1, 2015 Humor

Rekordidő alatt gyűjtötte össze a szükséges 1350 támogatói aláírást a marosvásárhelyi illetőségű Keresztes Ildikó, amellyel az RMDSZ-székházban jelentkezett, és beiratkozott a május 31-én tartandó összmagyar előválasztásra.

keresztes

Az X-Faktorban is zsűriző előadóművész elmondta, hogy szülővárosa, Vásárhely mindig a szívügye volt, és emiatt méretteti meg magát az előválasztáson, illetve reméli, hogy polgármestere is lehet a városnak 2016-ban. Kampányában ingyenes koncerteket is fog adni a vásárhelyieknek, és a kampánydalának megírásához és előadásához Pataky Attilát, az Edda énekesét hívja segítségül.

„Nagyon örvendek, hogy egy igazi vásárhelyi művészre szavazhatok, és remélem, az előválasztást is ő nyeri meg, és a szavazás szervezői utólag nem írják felül az eredményt, azaz nép akaratát, ahogyan ez már előfordult” – reagált Keresztes Ildikó jelölési hírére egy Ludas utcai nyugdíjas hölgy.

Az RMDSZ-közeli forrásunk is megerősítette, az énekesnőre is lehet majd voksolni az előválasztáson, aminek a módozata és formája egyelőre nincs meghatározva.

(A cikk április 1-jei poén, kéretik aszerint kezelni)

Share Button
Ennyien olvasták: 635

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

2 hozzászólás

  1. Marton Laszlo április 2, 2015 at 1:16 du.

    Most már teljesen megbuggyant a világ? Vagy diverzió?

  2. Szabolcs április 2, 2015 at 3:00 du.

    Akarom majd latni milyen kemeny vitat folytat lajd a roman ellenjelolttel Keresztes Ildiko. Lesz ott aztan valasztekos roman nyelv.

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.