Központ
2020. január 18. szombat, Piroska

Medvetüntetés

Molnár Tibor július 13, 2017 Humor

Borboly Csaba és a többi székelyföldi „elöljáró” után most szombaton a medvék is tüntetni fognak Bukarestben, a kormány székháza előtt. (Mint köztudott, a medveügyi miniszter megígérte, hogy engedélyezni fogja 170 renitenskedő székelyföldi medve kilövését.) Egy lakhelye elhallgatását kérő, kétbocsos elvált anyamedve az alábbiakat nyilatkozta lapunknak:

– Nem elég, hogy kivágták a seggünk alól az erdőket, már nem etetnek bennünket az erdészek, mint régebben, a megélhetési gombaszedők, áfonyaszedők, szamócaszedők, szederszedők meg egyéb szedők mindent lelegelnek előlünk, most még le is akarnak mészárolni bennünket? Nem is tudom, mikor ettem utoljára egy kis vargányát, áfonyát, somot vagy medvehagymás pásztorkutya-pörköltet. A múltkor is, amikor be akartam menni a vásárhelyi Auchanba, hogy vegyek a bocsoknak málnadzsemet a tejbegrízre, szinte meglincseltek a koronkaiak! Az emberek tönkretették az élőhelyünket, és most ráadásul medvedzsihádot akarnak rendezni?! Na, abból nem esznek, megyünk demonstrálni mi is!

Arra a kérdésünkre, hogy a bocsos nősténymedvék miért olyan agresszívek, miért hiszik azt, hogy az erdőben sétáló, kocogó vagy szeretkező emberek a kicsinyeikre akarnak támadni, ezért mindig megpróbálják széttépni őket, az egyre idegesebb medvemutter lakonikusan csak ennyit felelt: „Jobb megelőzni a bajt”, majd tovább lóbálta a „Ne hagyjuk, hogy Borboly nevessen a végén!” feliratú transzparensét.

A medvetüntetés részleteivel jövő héten visszatérünk.

 

Share Button
Ennyien olvasták: 2686

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.