Központ
2018. július 20. péntek, Illés

B.B. King lányai szerint megmérgezték a blueskirályt

Központ május 26, 2015 Külföld

Patty King és Karen Williams szerint a 89 éves korában elhunyt zenészlegendát meggyilkolták. B.B. King lányai a zenész menedzserére és asszisztensére gyanakodnak – írja a vs.hu.

NEW YORK, NY - APRIL 12:  B.B. King performs on stage during the 2013 Crossroads Guitar Festival at Madison Square Garden on April 12, 2013 in New York City.  (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

NEW YORK, NY – APRIL 12: B.B. King performs on stage during the 2013 Crossroads Guitar Festival at Madison Square Garden on April 12, 2013 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

A 89 éves korában május 14-én elhunyt világhírű blueszenész a hivatalos közlemény szerint beteg volt, és álmában hunyt el. Most azonban a zenész két lánya cáfolja a közleményt, az AP-nek nyilatkozva az állították, hogy édesapjuk halálát valójában mérgezés okozta – írja a Vulture.com.

Az egyikük, Patty King, eskü alatt vallotta, hogy LaVerne Toney menedzser asszisztense, Myron Johnson a zenész halála előtt, hónapokon keresztül ismeretlen anyagból csöpögtetett B. B. King ételébe, vagy italába. Egyelőre azonban a boncolás eredményeiről a Las Vegas-i hatóság nem mondott semmit, így a mérgezést sem erősítették, vagy cáfolták meg.

B. B. King gyerekei a menedzserrel való összetűzésükről is beszámoltak, a családtagok szerint LaVerne Toney nem engedte meg nekik, hogy meglátogassák beteg apjukat. A 40 éve B.B. King mellett dolgozó menedzsert Patty King pedig már tavaly megvádolta azzal, hogy milliókat csalt ki az apjától.

forrás: vs.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 347

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.