Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Barbie párjává operáltatta magát a londoni utaskísérő

Központ január 28, 2015 Külföld

A világon már több tucat nő operáltatta magát Barbie-vá. Nemrégiben Ken élő hasonmása is „megszületett”. Egy londoni légi utaskísérő több mint 125 ezer angol fontot költött plasztikai sebészre, csakhogy megszólalásig hasonlítson Barbie barátjára, Kenre.

ken

Legutóbb a férfi 5000 fontot adott ki őssejtterápiára. Utóbbi húzása még akár a tudomány történetébe is bekerülhet. Ő lesz ugyanis az első olyan páciens az Egyesült Királyságban, aki hajnövesztés céljából kap speciális őssejtkezelést.

Ritkuló halánték
Rodrigo Alves mindössze 30 éves, ám már 20 komoly kozmetikai beavatkozáson van túl. Átszabatta az orrát, zsírleszívással tüntették el felesleges háját, kockás hasat és izmos mellkast „kapott”, lábikra-korrekción, és több tucat botox kezelésen esett át. A utolsó beavatkozás, az őssejtterápiás négy órát vett igénybe, és most két hónap elteltével Alves már arról számol be, hogy látja az első pozitív jeleket. Apró hajpihék jelentek meg ugyanis halántékán, mert Alves egyáltalán nem kopasz. Az a baja mindössze, hogy vékonyszálú haja a halántékán ritkul. Nagyon örül az eredménynek. A hajnövesztő terápia lényege, hogy a férfi hátán lévő zsírszövetből leszívott zsírsejteket 500 ml tőle levett vérrel keverték össze. Az abból kinyert sejteket injekciózták a fejbőrébe.

ken2

Szike mellett botox
A 20 éves kora óta rajta elvégzett 20 szépészeti műtét, melyből 12 nagyobb operáció volt – már 125 ezer fonttal terhelte meg a számláját. A nagy összeg néhány ezer és néhány tízezer fontos tételekből jött össze. Csak a kiegészítő botox kezelések és a különböző feltöltések 8000 fontba kerültek. 30 ezret kóstált három orrműtétje, 3000 volt a zsírleszívás az álla alatt és 10 ezerbe került a mellizom implantátum. 22 ezer fontért varázsoltak rá kockás hasat, 7000-ért feltöltötték a karját. Ugyancsak 7000 volt a lézeres zsírleszívás a testén, 6000 a lábán, és 3000-et kóstált lábikrájának formázása. Az elért eredményt persze karban is kell tartani. Ezért évente kétszer kell botox-szal feltöltetnie a felső ajkát és minden áldott nap étrendkiegészítőket is szed: kollagén tabletta, vízhajtó és hajnövekedést serkentő tabletta egyaránt része a gyógyszer-koktélnak.

ken1

Ilyenről álmodtam
A férfi őszintén bevallja, hogy csodálja Barbie barátját, Kent. A játék baba testesíti meg számára az ideális férfit. Bevallja, mióta az eszét tudja, rosszul érezte magát a bőrében, mert kifejezetten utálta a külsejét. Aztán rájött, hogy nem muszáj a természet adta külsővel leélni az életét. „Célom, hogy olyan testem legyen, amilyenről mindig is álmodtam. Örülök, hogy belevágtam a műtétekbe, mert a szépészeti beavatkozások pozitívan változtatták meg az életemet. Nem törekszem a tökéletességre. Csak azt szeretném, ha a legjobbat tudnám kihozni magamból, amit még a testem lehetővé tesz. Most sokkal magabiztosabb vagyok. Jóképű lettem és szívesen mutatkozom mások előtt.”

Forrás: kiskegyed

Share Button
Ennyien olvasták: 1542

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.