Központ
2018. szeptember 23. vasárnap, Tekla, Líviusz

Botrány az izraeli és libanoni szépségkirálynő szelfije miatt

Központ január 19, 2015 Külföld

Felháborodást váltott ki Libanonban, hogy egy közös kép került fel az internetre a Miss Universe szépségverseny izraeli és libanoni résztvevőjéről.

miss

Akadtak, akik egyenesen odáig mentek a közösségi médiában kifejtett véleményükben, hogy az országot képviselő versenyzőt meg kellene fosztani a címétől, amiért az ellenséggel mutatkozott.

A kérdéses képet Miss Izrael, Dorin Matalon posztolta ki magáról és Miss Libanonról, Saly Greige-ről: a fotón együtt mosolyognak Miamiban, ahol a január 25-i szépségverseny döntőjének előkészületei folynak.

Izrael és Libanon valójában háborúban áll egymással, bár a 2006-ban kitört konfliktus óta viszonylagos csend van a két ország határvidékén. A libanoniak a börtönbüntetést kockáztatják, ha Izraelbe utaznak vagy telefonálnak, az országban minden izraeli termék árusítása tilos.

Greige a vádak ellen azzal védekezett szombaton az Instagram fotómegosztó platformon, hogy Matalon fondorlata révén került a közös fotóra.

„Mióta megérkeztem a Miss Universe-versenyre, nagyon ügyeltem arra, hogy minden fotót és párbeszédet kerüljek Miss Izraellel, aki több alkalommal megpróbált közös képet készíteni velem. Miközben Miss Japánnal és Miss Szlovéniával fotózkodtam, hirtelen odaugrott, és csinált rólunk egy szelfit, amit feltöltött az oldalára a közösségi portálon” – magyarázkodott a libanoni szépségkirálynő.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 348

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.