Központ
2020. január 23. csütörtök, Rajmund, Zelma

Étteremből raboltak el 16 embert Mexikóban

Központ augusztus 16, 2016 Külföld

Sajtóértesülések szerit 16 embert raboltak el fegyveres támadók hétfőn Mexikó egyik felkapott csendes-óceáni üdülővárosában – közölték a hatóságok.

puertovallarta
Helyi idő szerint éjjel egy óra körül két terepjáróval számos fegyveres érkezett a Puerto Vallarta város főutcáján, az ottani szállodaövezetben lévő drága étteremhez, és sok vendéget magával hurcolt – közölte Jalisco állam ügyészsége. Egyelőre nem tudni, hogy van-e köze az esetnek a szervezett bűnözéshez.

Lövések nem dördültek el. A vendégeket annak ellenére vitték el, hogy voltak testőreik. A személyzet szerint nyolc fegyveres nyomult be a étterembe, és megparancsolta, hogy mindenki feküdjön a földre.

Az elhurcolt vendégek helyfoglalása egy luxusszállodából érkezett. Az asztaltársaságban nők is voltak. Az étterem parkolójában nyolc gazdátlan gépkocsi maradt.

Az ügyben megkezdték a nyomozást. A hatóságok egyelőre nem erősítették meg a helyi sajtónak azt az értesülését, amely szerint a fegyveresek legalább 16 embert vittek el. A sajtó azt is tudni véli, hogy a vendégek az északi Sinaloa államból érkeztek.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 580

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.