Külföld

Fél napig volt a jeges folyóban egy kisbaba

Több mint fél napot töltött egy jeges folyóba borult autóban egy 18 hónapos kisbaba az amerikai Utah Államban. A kislányt egy horgász találta meg véletlenül. A folyó annyira hideg volt, hogy a mentést végzők közül hét embert kihűlés miatt kórházban kellett kezelni, írja a CNN.

kisbaba

Az életmentő horgász vasárnap délben érkezett a Fork nevű folyóhoz horgászni, és ekkor vette észre a feje tetejére állt autót a közeli híd közelében. Azonnal segítséget hívott, így sikerült az autót felfordítani. A kocsiban az életben maradt, de súlyos állapotba került kislányon kívül a 25 éves édesanyjának a holttestét is megtalálták. Meg nem erősített információk szerint akkor szenvedtek balesetet, amikor a nő szüleitől hajtottak hazafelé.

Egy környéken lakó a lapnak elmondta, hogy éjjel fél 11 felé nagyobb zajt hallott, de amikor kinézett semmi különöset nem látott. Ha a baleset tényleg ebben az időben történt, a kislány megtalálásáig 14 óra telt el. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a kislányt érte-e víz ez idő alatt.

forrás: index.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.