Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Fémrúddal a fejében sétált be a benzinkútra

Központ január 21, 2015 Külföld

A 23 éves új-zélandi srácot néhány kilométerrel egy benzinkúttól támadták meg és verték fejbe egy vasrúddal ismeretlen támadók – írja a Sky News.

vas

Hihetetlen, de a videón látható fiatalembert, miután ismeretlenek fejbe verték egy vascsővel, még volt annyi lélekjelenléte, hogy visszaüljön autójába és elvezessen a legközelebbi benzinkútig, ahol segítséget kérhet. A fiú állítólag megállt egy parkolóba, ahol útonállók rontottak neki.
A töltőállomás munkatársai először nem hittek a szemüknek – mondta egy szemtanú. Dylan Shea, aki a kút shopjában tartózkodott, arról beszélt, hogy szinte mindenki megrémült a látványtól. Egyedül a fiú maradt olyannyira higgadt, hogy még a csövet sem próbálta kihúzni a koponyájából, ugyanis átvillant az agyán a régebben elsősegély-tanfolyamon tanult instrukció; hagyd a helyén, amíg nem érkezik egy hozzá értő ember.

Egy másik alkalmazott először el sem akarta hinni, hogy ilyen tényleg létezhet. – Ez most egy kandi kamera, vagy valamilyen TV show? Ez a fickó itt tényleg valós? Úgy néz ki, mint aki most érkezett egy Halloween-partiról – mondta. Ezután az új-zélandi srác csak annyit mondott, hogy valaki hívhatná a mentőket. A rendőrség annyira nem is fontos, inkább csak a mentőket, mert piszkosul fáj.

Ezután érkezett a segítség a férfihez, akit kórházba vittek, és azonnal megoperáltak. Csodáva határos módon maradandó sérülés nélkül megúszta a kalandot.

Forrás: Blikk-információ

Share Button
Ennyien olvasták: 1411

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.