Központ
2017. december 15. péntek, Valér
Helyenként felhős
Ma
Helyenként felhős
Borús
Holnap
Borús
Borús
Vasárnap
Borús

Gyilkos dagály sodort el 14 diákot Indiában

Központ február 2, 2016 Külföld

Tizennégy diák fulladt a tengerbe egy nyugat-indiai strandbalesetben Murud település partszakaszán, Mahárástra államban, Mumbaitól mintegy 145 kilométerre délre – közölték a hatóságok kedden.

Thirteen students, including three girls, from a Pune college were feared drowned at Murud beach near Alibaug in Raigad district on Monday. Photo by Sudhir Nazare, Alibaug.010216

Az Arab-tenger partján piknikező egyetemisták a tanáraik figyelmeztetése ellenére fürdeni mentek dagály idején, és a gyorsan emelkedő víz besodorta őket a tengerbe.

Az esetről megrendülten nyilatkozó mahárástrai főminiszter, Devendra Fadnavis szerint a hullámok által elsodort diákok mentésében a parti őrség mellett az indiai haditengerészet helikopterei és hajói is részt vettek. Öt lányt sikerült élve kimenteniük a tengerből, de 14 diákra – tíz lányra és négy fiúra – már csak holtan találtak rá. Egy társukat még keresik.

A púnai Abeda Inamdar egyetemről több mint százan mentek tanárokkal együtt piknikezni a festői szépségű murudi tengerpartra.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 180

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.