Központ
2020. január 27. hétfő, Angelika

Gyilkos dagály sodort el 14 diákot Indiában

Központ február 2, 2016 Külföld

Tizennégy diák fulladt a tengerbe egy nyugat-indiai strandbalesetben Murud település partszakaszán, Mahárástra államban, Mumbaitól mintegy 145 kilométerre délre – közölték a hatóságok kedden.

Thirteen students, including three girls, from a Pune college were feared drowned at Murud beach near Alibaug in Raigad district on Monday. Photo by Sudhir Nazare, Alibaug.010216

Az Arab-tenger partján piknikező egyetemisták a tanáraik figyelmeztetése ellenére fürdeni mentek dagály idején, és a gyorsan emelkedő víz besodorta őket a tengerbe.

Az esetről megrendülten nyilatkozó mahárástrai főminiszter, Devendra Fadnavis szerint a hullámok által elsodort diákok mentésében a parti őrség mellett az indiai haditengerészet helikopterei és hajói is részt vettek. Öt lányt sikerült élve kimenteniük a tengerből, de 14 diákra – tíz lányra és négy fiúra – már csak holtan találtak rá. Egy társukat még keresik.

A púnai Abeda Inamdar egyetemről több mint százan mentek tanárokkal együtt piknikezni a festői szépségű murudi tengerpartra.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 353

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.