Központ
2020. február 20. csütörtök, Aladár, Álmos

Itt a legjobban kereső hírességek listája

Központ június 30, 2015 Külföld

Floyd Mayweather amerikai profi ökölvívó a világ legjobban kereső híressége a Forbes magazin szerint: a lap 300 millió dollárra becsüli a sportoló elmúlt egy évben szerzett keresetét. A második helyet a Fülöp-szigeteki bokszoló, Manny Pacquiao szerezte meg, aki 160 millió dollárt kasszírozott 2014 júniusa és 2015 júniusa között.

mayweather

Mayweather és Pacquiao május 2-ai összecsapását az évszázad bokszmérkőzéseként vezettek fel: minden idők legnagyobb bevételt hozó egynapos sporteseménye lett. A Las Vegas-i találkozót egyhangú pontozással Mayweather nyerte meg.

A dobogó harmadik helyét és ezzel együtt a legjobban kereső női híresség címét Katy Perry zsebelte be, aki Prismatic World Tour nevű világkörüli turnéjával 135 millió dollárt keresett az elmúlt egy évben.

A 100-as lista 38 helyét foglalják el zenészek és a legjobb 25-ös mezőnybe tízen kerültek be közülük: Perry után rögtön a One Direction brit fiúbanda következik a sorban, Garth Brooks a hatodik, Taylor Swift a nyolcadik, a The Eagles a 14., Calvin Harris a 17., Justin Timberlake a 19, Diddy a 21., a Fleetwood Mac a 24, míg Lady Gaga a 25. helyet szerezte meg.

A legjobban kereső hírességek illusztris névsorába 15 férfi színész neve került fel, közülük Robert Downey jr., Jackie Chan, Vin Diesel és Bradley Cooper a legjobb ötven közé is bejutott. Színésznők közül mindössze négyen kerültek fel a listára: Jennifer Lawrence a 34., Scarlett Johansson a 65., míg Kaley Cuoco-Sweeting és Sophia Vergara a 95. helyen landoltak.

A teljes lista a www.forbes.com/celebrities oldalon érhető el.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 489

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.