Külföld

Kiborult a brit iskolaigazgató: megmondja a szülőknek, hogy mibe öltözzenek

Megregulázná a szülőket az Egyesült Királyságban lévő Darlington nevű kisvároska egyik iskolájának igazgatója, aki arra lett figyelmes, hogy a szülők reggelente „nem megfelelő, nem alkalomhoz illő” öltözékben szállítják iskolába a gyerekeiket.

Undated handout photo courtesy of Phil Naylor of a letter written to parents by Kate Chisholm, headteacher at Skerne Park Academy, Darlington, requesting they take time to get dressed in the morning and stop dropping their children off in their pyjamas. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Tuesday January 26, 2016. See PA story EDUCATION Pyjamas. Photo credit should read: Phil Naylor /PA Wire NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder.

Kate Chisholm, a Skerne Park Academy igazgatója nehezményezte, hogy az elkényelmesedett szülők közül sokan reggelente pizsamában, sőt van, aki papucsban viszi iskolába, kíséri az iskola kapujáig a gyerekeit. Ráadásul az is jellemző, hogy az iskolai rendezvényekre és megbeszélésekre is hálóruhában érkezik a szülők egy része.

Az iskolaigazgató levélben kérte a szülőket arra, hogy reggelente, és ha bármilyen rendezvény van az iskolában, akkor „nappali öltözetben”, az időjárási viszonyoknak megfelelően legyenek felöltözve. Azt is hozzátette, hogy ezzel jó példát mutatnának a gyerekeiknek.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a megdorgált szülők hogyan reagáltak a levélre, de a szülők közt sokan vannak, akiket ugyanúgy zavar szülőtársaik viselkedése, ezért teljes mellszélességgel kiállnak az igazgatónő mellett.

Forrás: hvg.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.