Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Kómában van Whitney Houston lánya

Központ február 2, 2015 Külföld

A 21 éves lány a fürdőkádban ájult el, itt talált rá eszméletlen állapotban férje. A kórházi hírek sajnos nem túl biztatóak.

houston

Bobbi Kristina Brown nincs túl jó állapotban, pillanatnyilag kómában fekszik egy kórházban. Történik mindez szinte napra pontosan három évvel édesanyja Whitney Houston halála után. Mint azt tegnap megírtuk a legendás énekesnő lányára annak férje és barátja talált rá lakásukban. Bobbi a fürdőkádban feküdt ájultan, arccal a vízben. Férje azonnal megkezdte az újra élesztést, ezután hívták csak a mentőket.
Bobbit a helyi kórház intenzív osztályra szállították, ahol azóta is kómában fekszik. Édesapja Bobby Brown és férje Nick Gordon van mellette. Egy vasárnap délutáni, a kórházi előtt tartott sajtótájékoztatón az a rendőr ősmesternő számolt be Bobbi állapotáról, akit másfél napja a helyszínre hívtak. “Borzasztóan szomorú dolog, hiszen az édesanyja hasonló körülmények között hunyt el” – mondta Lisa Holland. “Pillanatnyilag nem tudjuk, mi okozta Bobbi Kristina Brown összeomlását, annyit tudok elmondani, életben van és lélegzik. De egyelőre ez minden információ.”

Bobbi barátai attól tartanak, nem véletlen, hogy ez történt, ráadásul pont most. Szerintük Bobbi a mai napig nem jutott túl édesanyja halálán, az emberek többsége még csak nem is sejti, milyen mély seb ez a számára. A barátok állítják az esetnek semmi köze a droghoz, Bobbi ugyanis nem drogozott, nem ivott, nemrégiben pedig a cigarettáról is leszokott. Minden idejét az énekelésre fordította, a hangja ugyanis legalább annyira szép, mint az édesanyjáé. Most pedig az életéért kell imádkozni mindazoknak, akik szeretik! – írták Bobbi barátai.

forrás: hirado.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 1150

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.