Központ
2019. december 15. vasárnap, Valér

Kórházban van Andy Vajna

Központ január 12, 2016 Külföld

Érproblémákkal került kórházba Andy Vajna, filmügyi kormánybiztos, kaszinótulajdonos és vállalkozó. A Blikk információi szerint egy korábbi lábműtétjét követően léptek fel komplikációk a napokban, azóta egy budai klinikán fekszik.

Image: 73157569, Andrew G. Vajna, magyar származású filmproducer, a magyar film megújításáért felelős kormánybiztos., License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Korábban többször megműtötték Andy Vajna lábát az Egyesült Államokban, azonban a napokban újabb problémák jelentkeztek és kórházba is kellett vonulnia a 71 éves kormánybiztosnak – értesült a Blikk.

Vajna tervei szerint részt vett volna a Golden Globe díjátadóján is, ahol a Saul fia nyerte el a legjobb idegennyelvű alkotásért járó díjat. Egy évvel korábban is a budai szív- és érgyógyászati klinikára kellett bevonulnia Vajnának, de akkor sem derült ki, hogy pontosan mi áll betegsége hátterében. A Blikk megpróbálta meglátogatni a kormánybiztos, de egyágyas VIP szobáját biztonsági őrök őrizték. A kórház egyik alkalmazottja szerint bár további kivizsgálásokra vár, de Vajna jó állapotban van.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 386

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.