Központ
2017. október 23. hétfő, Gyöngyi
Eső
Hétfő
Eső
Eső
Holnap
Eső
Helyenként felhős
Szerda
Helyenként felhős

Kórházban van Andy Vajna

Központ január 12, 2016 Külföld

Érproblémákkal került kórházba Andy Vajna, filmügyi kormánybiztos, kaszinótulajdonos és vállalkozó. A Blikk információi szerint egy korábbi lábműtétjét követően léptek fel komplikációk a napokban, azóta egy budai klinikán fekszik.

Image: 73157569, Andrew G. Vajna, magyar származású filmproducer, a magyar film megújításáért felelős kormánybiztos., License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Korábban többször megműtötték Andy Vajna lábát az Egyesült Államokban, azonban a napokban újabb problémák jelentkeztek és kórházba is kellett vonulnia a 71 éves kormánybiztosnak – értesült a Blikk.

Vajna tervei szerint részt vett volna a Golden Globe díjátadóján is, ahol a Saul fia nyerte el a legjobb idegennyelvű alkotásért járó díjat. Egy évvel korábban is a budai szív- és érgyógyászati klinikára kellett bevonulnia Vajnának, de akkor sem derült ki, hogy pontosan mi áll betegsége hátterében. A Blikk megpróbálta meglátogatni a kormánybiztos, de egyágyas VIP szobáját biztonsági őrök őrizték. A kórház egyik alkalmazottja szerint bár további kivizsgálásokra vár, de Vajna jó állapotban van.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 264

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.