Központ
2017. december 16. szombat, Etelka, Aletta
Jórészt felhős
Ma
Jórészt felhős
Borús
Holnap
Borús
Borús
Hétfő
Borús

Lehet, hogy megölték George Michaelt?

Központ január 7, 2017 Külföld

Kihallgatták George Michael szeretőjét, Fadi Fawazt, miután a rendőrség azt gyanítja, hogy a sztár drogtúladagolás áldozata lett – írja a DailyMail. Miután az első kórbonctani jelentések nem tárták fel pontosan, hogy milyen körülmények között halt meg George Michael, a rendőrség megkezdte a kihallgatását azoknak a személyeknek, akik kapcsolatban állhattak az énekessel a halála előtti hetekben.

Elképzelhető az a verzió is, hogy sztárt drogtúladagolással ölték meg.A kétszeres Grammy-díjas sztárra tavaly december 26-án, reggel találtak rá Oxfordshire-i otthonában, de ekkor már nem tudtak segíteni rajta. 53 éves volt. Fadi Fawazt, aki korábban azt mondta, hogy az ominózus estét autójában töltötte, a rendőrség arról faggatta, hogy párja mivel töltötte élete utolsó napjait és óráit. Fawaz, aki 2009 óta a szeretője az énekesnek, azt mondta, hogy kizártnak tartja az önkezűséget, mivel mindketten nagyon várták a karácsonyt, nagyon sok tervük volt az év utolsó napjaira.A rokonokat, a barátokat és a szomszédokat is felkereste az illetékes hatóság, mielőtt jelentésüket ma megküldték az Oxfordshire-i halottkémnek.

A Thames Valley-i rendőrség szóvivője azt mondta a DailyMail-nek, hogy bevett gyakorlat, hogy jelentést küldenek a halottkémnek, amelyből megvizsgálhatja a haláleset körülményeit. Ugyanakkor tagadta, hogy George Michael halálával kapcsolatban komolyabb nyomozás kezdődött volna. Bár az igaz, hogy vezető nyomozókat vontak be az eljárásba, akik beszéltek lesifotósokkal is, hogy bocsássák a hatóságok rendelkezésére azokat a George Michaelról készített képeket, amelyeken az látszik, ahogy a halála előtt jön-megy a házából.

Forrás: nullahategy.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 359

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.