Központ
2017. december 17. vasárnap, Lázár, Olimpia
Hóesés valószínű
Vasárnap
Hóesés valószínű
Borús
Holnap
Borús
Helyenként felhős
Kedd
Helyenként felhős

Magyarország az iszlám szélsőségesek kiemelt célpontja

Központ szeptember 17, 2015 Külföld

A polgári elhárítás, valamint a katonai titkosszolgálat volt főigazgató-helyettese szerint Magyarország az iszlám szélsőségesek kiemelt célpontja, hiszen Franciaország mellett itt él a legnagyobb zsidó közösség – Horváth József ezt a Magyar Időknek adott interjújában mondta.

terrorista_bors

Szakértő: Magyarország az iszlám szélsőségesek kiemelt célpontja. A lap csütörtöki számában megjelent írásban a fizikai határzárról beszélve kijelentette, a kormány nem tehetett mást. Horváth József úgy fogalmazott, hogy Európa “felült egy puskaporos hordóra, az unió meghatározó vezetői pedig maguk gyújtották meg a kanócot”. Hozzátette, biztos abban, hogy ezeknek az országoknak a titkosszolgálatai – hasonlóan a magyaréhoz – tájékoztatták a kormányukat a tudomásukra jutott információkról. A nyugati politikusok rövid távú céljaik, érdekeik miatt azonban nem merték meghozni azokat a döntéseket, amelyeket Orbán Viktor – jelentette ki.

A volt főigazgató-helyettes kiemelte, hogy amikor több százezer jól táplált, egészséges, katonakorú, háborúkat megjárt férfi jelenik meg Európában, az már önmagában komoly veszélyhelyzet. A különböző szervezett bűnözői körök, amelyek sokszor nemzetiségi, vallási alapon is szerveződnek, most kimeríthetetlen utánpótláshoz jutottak – mondta, hozzátéve: nem lehet azt hinni, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezet nem használja ki ezt a migránsfolyamot.

Azt is kiemelte, hogy senkinek semmilyen lehetősége nem volt az illegális bevándorlók csomagjainak átvizsgálására. Nem lehet tudni, hogy hány, “puzzle-ként összerakható” pokolgépet rejtettek a hátizsákjaik, hány fiola lapult a csomagokban, amelyek tömeges mérgezést okozhatnak – hívta fel a figyelmet.

Forrás: MTI

Share Button
Ennyien olvasták: 351

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.