Központ
2017. november 25. szombat, Katalin
Eső valószínű
Ma
Eső valószínű
Borús
Holnap
Borús
Eső valószínű
Hétfő
Eső valószínű

Marihuána kurzus indul egy kanadai egyetemen

Központ augusztus 18, 2015 Külföld

Egy vancouveri egyetem napjaink egyik legjövedelmezőbb üzletéről, a marihuánáról indít kurzust az őszi félévben. A Bevezetés az orvosi célú marihuána felhasználás szakszerű alkalmazásába című kurzus hallgatói megtanulhatják, hogyan építsenek fel, majd működtessenek egy marihuána ültetvényt, ebből pedig miképp csináljanak üzletet.

A Kwantlen Műszaki Egyetem 14 hetes online kurzusa során az is ki fog derülni, hogy az orvosi marihuána termesztésével kapcsolatban milyen jogszabályok és rendeletek érvényesek Kanada-szerte, ugyanakkor a hallgatók hasznos egészségügyi, kereskedelmi, marketing, sales és növénytani ismeretekre is szert tehetnek.

Annak ellenére, hogy az online egyetemi kurzus kimondottan Kanada-specifikus lesz, a több tucat jelentkező közül más országokból is iratkoztak fel érdeklődők. Ők a kanadaiakkal együtt megtanulhatják, hogy a marihuána típusok közül az orvosi felhasználású az egyedül legalizált típus Kanadában. Kanadában jelenleg 25 legális, államilag hivatalosan jegyzett marihuána létesítmény működik: ezek közül 13 Ontarioban, 6 pedig Brit-Kolumbiában.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 240

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.