Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Meggyilkolt egy lányt a saját iPhone-ja

Központ február 11, 2015 Külföld

A 24 éves nő akkor veszítette életét, amikor a fürdőkádba ejtette Iphone 4-es típusú telefonját fürdés közben. A készülék legnagyobb pechére éppen rá volt dugva a töltőre.

iphone

Komszomolszkaja Pravda kedden írta meg, hogy az omszki Jevgenyija Szviridenkóra lakótársa talált rá a kádban fekve, miután megrázta az áram. Eleinte még nem is sejtette, hogy nagy a baj, csupán csak akkor kezdett el gyanakodni, amikor már feltűnően sokáig volt barátnője a fürdőszobában.

Amikor barátja megpróbálta kihúzni Szviridenkót a fürdőkádból, észrevette, hogy az szinte reszket az áramütéstől. A lakótárs egyből hívta a mentőket, de azok bármennyire is gyorsan megérkeztek a helyszínre, már nem tudtak segíteni a balszerencsés fiatalon.

Később a vizsgálatok kiderítették, hogy a lány nagy valószínűséggel mobilazhatott a kádban, ugyanis nem sokkal a tragédia előtt a VKontakte-profilját nézegette. A VKontakte egyébként olyan, mint a Facebook, csak orosz kiadásban. Túlélésre csupán akkor lett volna esélye, ha a készülék nincs töltőre dugva.

Elég gyakori az ilyen, vagy ehhez hasonló haláleset a fiatalok körében, ugyanis néhány nappal korábban egy 16 éves baskír lány veszítette életét hasonló körülmények között. Őt zuhanyozás közben rázta meg az áram, amikor a csörgő telefonjáért nyúlt.

Forrás: Blikk-információ

Share Button
Ennyien olvasták: 523

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.